Waterpret met de Unicorn Rain Showers watertafel van Step2!

Wij beoordelen dit product met een:

De mooiste dagen van het jaar beginnen er weer aan te komen en zodra het zonnetje schijnt dan willen de kinderen graag buiten spelen. En wat vinden kinderen het allerleukste om mee te spelen?! Juist, ja.. WATER! Daarom zijn wij dan ook op zoek gegaan naar het allerleukste buitenspeelgoed. Gezien wij een meisjes gezin zijn en de unicorns een favoriet zijn, is de Unicorn watertafel van Step2 de perfecte match! We kennen het merk al wat langer omdat we er ook al andere producten van hebben. Het merk onderscheidt zich door haar duurzame, fantasierijke en kwalitatief goede producten.

De zomer komt eraan

Eindelijk komt die heerlijke periode eraan waarin we weer lekker buiten kunnen spelen, vrolijke gezichten en heerlijk spelen in het zonnetje. Om nu meteen bij de eerste zonnestralen een zwembad op te zetten is wellicht wat overdreven, maar de watertafel biedt daar een goede oplossing voor. Hij is namelijk niet zo groot, dus makkelijk op te bergen en het kost weinig tijd om hem op te zetten. Het is slechts een kwestie van buiten zetten, vullen met water en de kids kunnen meteen spelen.

Uitpakken en in elkaar zetten van de watertafel

Voordat we kunnen gaan spelen moeten we de watertafel natuurlijk eerst uitpakken en in elkaar gaan zetten. Het monteren van de watertafel heeft ons ongeveer een uurtje gekost, dus ook dat valt mee. Er zit een makkelijke en duidelijke beschrijving in de doos toegevoegd. Er hoeft alleen een schroevendraaier aan te pas te komen. De watertafel is van kunststof materiaal waardoor die het hele jaar buiten kan blijven staan. Als hij vies is kun je het met een sopje schoonmaken en het spelen kan weer beginnen.

Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Unicorn watertafel 4Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Unicorn watertafel 4
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Unicorn watertafel 3
Het Gezinsleven - Het Gezinsleven Reviews Speelgoed Unicorn watertafel 8

Waarom is de watertafel zo leuk?

De watertafel van step2 is al leuk voor kindjes die zelfstandig kunnen staan tot aan zeker een jaar of 8. De tafel staat stabiel op poten dus je hoeft niet bang te zijn dat de tafel omvalt. Op deze manier kunnen ze op een prettige hoogte spelen.

De unicorn watertafel heeft vrolijke kleuren wat uitdaagt om te spelen. Bijgevoegd zitten er drie Unicorns, een emmertje, zeefje, twee bakjes en door de spinners en schansen ontstaat er een fantastische waterval! Met de emmer kunnen de kindjes water scheppen uit de grote bak en gieten in de bovenste laag om een regeneffect te creëren. Ook zit er een flipper bij die de unicorns kan laten lanceren in het water, hoe leuk. Het zorgt voor uren speelplezier waardoor ook wij als ouders even rustig van het zonnetje kunnen genieten dus win-win.

Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Unicorn watertafel 10
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Unicorn watertafel 12
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Unicorn watertafel 13

Dus, zoeken jullie nog een leuke watertafel voor uren speelplezier? Wij raden deze Unicorn watertafel van Step2 zeker aan.

Liefs!

Mochten jullie nog andere leuke tips hebben welke behoren tot het leukste buitenspeelgoed dan horen we dit natuurlijk ook graag in de comments hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant