Tafeltje dekje, gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Tafeltje dekje is een goed initiatief die natuurlijk bedoeld is voor iedereen. Maar ze richten zich ook juist op de vele mensen die het niet gemakkelijk hebben of waarbij het zelfs helemaal niet mogelijk is om iedere dag zelf voor het eten te zorgen. Sommige mensen hebben hier helaas niet de lichamelijke- of fysieke kracht en/of energie meer voor. Een goede maaltijd is erg belangrijk, maar juist voor deze mensen wellicht nog wel belangrijker. Tafeltje dekje biedt wekelijks verse maaltijden aan voor iedereen. Dus of je er zelf helaas niet meer toe in staat bent of je bent gewoon te druk om wat voor reden dan ook dan kan je bij uitgekookt een heerlijke gezonde tafeltje dekje maaltijd bestellen.

Wat is tafeltje dekje nou precies?

Tafeltje dekje is een bijzonder initiatief welke wordt aangeboden vanuit Uitgekookt. Het initiatief is ontstaan met de gedachte om senioren te helpen die niet meer dagelijks de kracht hebben om zelf te gaan koken. Elke week wordt er een keuze aangeboden bij Tafeltje dekje uit ruim twintig verschillende maaltijden. Alle maaltijden die zij bereiden zijn honderd procent vers en bevatten elk zo’n 150 à 200 gram groenten. Alle maaltijden zijn ook nog eens laag in vet en zout.

Voor de liefhebbers biedt Tafeltje dekje ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor vegetarische maaltijden, maaltijden met vis en maaltijden met Oosterse en Mediterrane invloeden. Je hebt dus elke week de keuze uit vele verschillende gerechten zodat je dan ook heerlijk en afwisselend kunt aanschuiven.

Heerlijk en ook nog eens gezond!

Gezonde voeding is belangrijk om je zowel fit als vitaal te kunnen blijven voelen. Gevarieerd eten is daar een cruciaal onderdeel van bij het gezonde eten. Daarom biedt Tafeltje dekje een ruime keuzemogelijkheid aan, zodat je elke dag weer iets anders te eten hebt. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit spaghetti of nasi tot groente met vlees of juist vis. Alle maaltijden worden vers bereid, zodat er zo min mogelijk van de vitaminen en mineralen verloren gaan.

Heb je speciale dieetwensen? Geef deze dan door, alle maaltijden worden dan ook speciaal volgens het dieet bereid. Alle maaltijden van Tafeltje dekje zijn zout- en vetarm.

Bedoeld voor iedereen

Tafeltje dekje is dus gestart speciaal voor senioren die het nodig hebben, maar daarnaast kan uiteraard iedereen een heerlijke en vooral ook gezonde maaltijd hier bestellen. Wekelijks staan er ruim twintig verschillende nieuwe maaltijden op het menu die speciaal worden samengesteld door echte chefs en diëtisten. Welke maaltijd je ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat het een gezonde en gevarieerde keuze is. Daarnaast is het ook nog eens echt lekker!

Naast Tafeltje dekje beschikt Uitgekookt ook nog eens over allerlei verschillende maaltijdboxen. Je hebt een uitgebreide keuze om te bekijken welke maaltijdbox het beste bij jouw past, mocht je bijvoorbeeld dieet wensen hebben dan kan je ook een speciale box uitzoeken die daarop aansluit. De website is erg uitgebreid en alle ingrediënten worden duidelijk aangegeven. Zo weet je dus precies was je besteld en kom je nooit voor verassingen te staan.

De bezorging

Alle maaltijden of maaltijdboxen van Tafeltje dekje worden netjes bij jouw thuisbezorgd. Je hoeft dus niet eerst de deur uit voor om te kunnen gaan genieten van een heerlijke maaltijd. Ze bezorgen de maaltijden op een tweetal vaste momenten en meestal ook nog eens met een vaste bezorger. Dit doen ze dan ook voornamelijk zodat de senioren een bekend gezicht hebben wat een vertrouwd gevoel kan geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant