The Jiffle wagon bolderkar

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Je leest het goed, van kinderwagen naar bolderkar. The Jifffle wagon is multifunctioneel. Al vaker hebben we aandacht geschonken aan The Jiffle wagon waarin we bijvoorbeeld de voordelen benoemde. Echter hebben we The Jiffle wagon bolderkar nog niet toegelicht en dat doen we nu.

Ombouwen tot The Jiffle wagon bolderkar

The Jiffle wagon is eenvoudig van kinderwagen naar bolderkar te transformeren. Als eerste klik je de buggyzitting los van de bagageruimte. Als je de bagageruimte omdraait zie je aan de onderzijde een hendel zitten. Door het lusje los te klikken kan je de hendel onder de bagageruimte vandaag halen. Met een eenvoudige knop in het midden schuif je de hendel uit zodat je niet krom hoeft te lopen.

Rits de bovenzijde van de bagageruimte geheel of gedeeltelijk los en plaats het bolderkar zitje tegen het uiteinde van de bagageruimte. Dit zitje bevestig je eenvoudig met een paar drukknopen. Het handvat van het de buggyzitting klik je in het midden van de bagageruimte om de plaats van de buggyzitting. Deze stappen duren nog geen 30 seconden om uit te voeren.

Strand, bos of wandeling?

Bijna alle kinderen worden enthousiast wanneer ze een bolderkar zien en wat is nu leuker om er zelf één te hebben voor allerlei verschillende leuke uitstapjes. Ben je van plan een lekkere wandeling te maken, door het bos te lopen of naar het strand te gaan, The Jiffle wagon bolderkar kan je overal voor gebruiken.

Het voordeel is dat The Jiffle wagon bolderkar zowel voor je kindje als voor boodschappen en spullen gebruikt kan worden. Het is belangrijk om je kindje veilig te vervoeren dus wacht tot je kindje zelfstandig en stabiel kan blijven zitten. Daarna kunnen de avonturen beginnen. Tot die tijd kan je ook handig gebruik maken van de bolderkar. Ga je bijvoorbeeld naar het strand dan kan je alle strandspullen vervoeren en hetzelfde geldt voor een leuke picknick of bijvoorbeeld boodschappen.

Als je de bolderkar gebruikt voor spullen dan is het leuk om je kindje in de draagzak mee te nemen. Zo kan je samen toch genieten van de leuke wandelingen.

Terug naar kinderwagen

The Jiffle wagon bolderkar verander je heel eenvoudig terug naar kinderwagen. Als eerste haal je het zitje eenvoudig los door de drukknopen los te maken. Vervolgens klik je het handvat los en bevestig je weer op de buggyzitting. Als laatste draai je de bagageruimte om en klik je de hendel weer terug aan de bodem. Klik de buggyzitting terug op de bagageruimte en je bent klaar.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk

Net als The Jiffle wagon ziet de bolderkar en stijlvol uit. Je ziet mensen nieuwsgierig kijken wanneer je voorbij loopt. Door het eenvoudig transformeren van kinderwagen naar bolderkar (en andersom) is The Jiffle wagen zeer gebruiksvriendelijk. Daarbij zorgt het lichte gewicht ervoor dat de bolderkaar eenvoudig voort te trekken en manoeuvreren is. Uiteindelijk heb je hiervoor meer energie voor je wandeling en je kindje.

Door het lichte gewicht en de grote wielen kan je The Jiffle wagon bolderkar zonder problemen over het strand of door de bossen lopen. Zo ben je niet gebonden aan verharde wegen en kan je lekker op avontuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant