The Jiffle wagon, de multifunctionele kinderwagen

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

The Jiffle wagon kinderwagen is van alle markten thuis en wij vertellen je graag waarom we bij deze keuze komen. Als aanstaande ouder gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open. Je komt erachter dat er wel 1000 dingen zijn waar je nog nooit over nagedacht hebt en die je nu moet beslissen of aan moet schaffen voor je toekomstige baby. Zo ook een kinderwagen dus wat op zich logisch is maar je leert langzaam wel dat de keuze nog niet zo makkelijk is en je dus veel afwegingen moet maken bij de aanschaf van een kinderwagen.

Iedereen heeft zijn/haar eigen redenen om voor een bepaalde kinderwagen te kiezen. Wat wij belangrijk vinden is kwaliteit, opbergruimte, comfort voor het kindje en gebruiksgemak. Kwalitatief zijn eigenlijk alle kinderwagens wel goed maar je kan je voorstellen dat er bij duurdere modellen wat betere materialen gebruikt worden. Dit wil niet zeggen dat de duurste ook per definitie de beste is maar de prijs en kwaliteit liggen wel goed in verhouding.

Voor onderweg of om bijvoorbeeld boodschappen mee te nemen is het fijn als er een grote opbergruimte bij zit. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat er op verschillende manieren nagedacht is over comfortabele toevoegingen. Als laatste vinden wij het belangrijk dat we de kinderwagen eenvoudig te handelen is. Of dit nu op de weg is, in het bos of bijvoorbeeld op het strand.

The Jiffle wagon eigenschappen

Er zij enorm veel (bijzondere) eigenschappen waar The Jiffle wagon aan voldoet. Hieronder lichten we de voor de hand liggende eigenschappen kort toe en gaan we iets dieper in op de bijzondere eigenschappen.

Het Gezinsleven - autostoel reiswieg zitting bolderkar

Kwaliteit

De kwaliteit is eigenlijk het eerste wat opvalt. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor je een solide kinderwagen in handen hebt. Er rammelt niks, alles is perfect op elkaar afgestemd en aangesloten en kan eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden. Deze perfecte afstemming komt ook terug in het mooie design. Natuurlijk is dat een persoonlijke voorkeur maar ons onze ogen springt het design er echt uit en is The Jiffle wagon een echte blikvanger. Dat de kwaliteit uitstekend is, is ook beloond met de Innovation Award 2022.

All terrain

The Jiffle wagon kan gezien worden als een ”all terrain” kinderwagen. De kinderwagen rijdt uitermate soepel op glad geasfalteerde wegen maar ook op onder gladde wegen zoals bijvoorbeeld kinderkopjes of zelfs zanderige ondergronden. Dit is mede te danken aan de grote anti lek banden maar ook aan de mee verende verbindingselementen tussen de reiswieg en het frame. Deze zorgen ervoor dat schokken opgevangen worden en je kindje hier dus minder vast van zal ondervinden.

Het Gezinsleven - The Jiffle wagon wiel detail 768x576 1

Reiswieg

Over de reiswieg zelf zijn wij zeer positief te spreken. Het is een lekker ruimte reiswieg en heeft ook nog een aantal fijne eigenschappen. De zonnekap kan extra ver voorover gekanteld worden waardoor je geen extra parasol nodig hebt. De kap heeft ook een fijn gedeelte wat uit gaas bestaat en dus extra luchtig is tijdens de warme maanden. Hier is ook aan de zijkant van de reiswieg over nagedacht want de zijelementen kunnen los geritst worden waarachter gedeeltes van gaas zichtbaar worden. Deze zorgen ervoor dat de reiswieg lekker ventileert maar je kindje kan er ook door naar buiten kijken . Wanneer het kouder wordt rits je eenvoudig de zijelementen dicht waardoor de reiswieg weer lekker warm is.

Zitting

Het frame van de reiswieg is ook eenvoudig om te bouwen tot een zitting wanneer je kindje wat groter is. De extra grote zonnekap kan je ook hier blijven gebruiken en voor de koudere maanden heb je een lekker gevoerde inlay en voetenzak. Het is ook mogelijk om een regenhoes of insectennet te monteren waardoor je op alle invloeden voorbereid bent.

Bagageruimte

de bagageruimte van The Jiffle wagon is echt enorm. Je kan hier eenvoudig een weekvoorraad boodschappen in kwijt of alle benodigdheden voor een lekker dagje weg. Wat wij enorm fijn vinden aan de bagageruimte is dat deze compleet dicht te ritsen is waardoor je niks kan verliezen. De hoes van de bagageruimte is voorzien van een aantal compartimenten waardoor je de hoes ook deels open kan klappen. De bagageruimte kan je ook eenvoudig een stuk naar voren schuiven waardoor er een plateau ontstaat waar een ouder kindje op kan staan. Het voordeel is dat het plateau niet dichter naar je toe geschoven wordt dus je schopt er ook niet vervelend tegenaan.

Bolderkar

De leukste eigenschap voor de wat oudere kinderen is dat je de bagageruimte van The Jiffle wagon om kan bouwen tot bolderkar. Aan de onderzijde van de bagageruimte zit een speciale stuurstang gemonteerd die je eenvoudig los kan maken en je de bolderkar voort kan trekken. Met een speciaal zitje wat je aan de achterzijde van de bagageruimte plaatst creëer je een comfortabele stoel voor je kindje.

Compact

Hoewel The Jiffle wagon echt een grote kinderwagen is kan deze toch compact opgevouwen worden en dus meegenomen worden in de auto. Als je de reiswieg los geklikt hebt kan je eenvoudig het handvat los klikken en op de bagageruimte leggen. Daarnaast kan je de bagageruimte ook eenvoudig inklappen waardoor deze plat op de bodem komt te liggen.

Demo

Op de website van Jiffle kan je ook verschillende demofilmpjes bekijken over The Giffle Wagon die je helpen bij de functionaliteiten.

Montage

De Jiffle wagon wordt in een grote doos geleverd waardoor je deze zelf in elkaar moet zetten. In de eenvoudige montage handleiding wordt stap voor stap uitgebeeld wat je moet doen waardoor het monteren van de kinderwagen een eitje is. Je merkt dus tijdens het monteren al wat voor kwalitatief hoogwaardige kinderwagen je in huis hebt.

Het Gezinsleven - The Jiffle wagon wat zit er in de doos alle onderdelen

Conclusie

The Jiffle wagon is echt een multifunctionele kinderwagen waarbij je merkt dat er over alle eigenschappen goed nagedacht is. Alle functionaliteiten zijn daarnaast ook mooi verwerkt in het design en wanneer je er gebruik van maakt merk je dat het van hoge kwaliteit is. Kijk bijvoorbeeld naar het uitschuifbare plateau. Dit is een solide bamboe plank met antislip. Je kindje staat dus stevig en kan niet uitglijden. Ook de bolderkar is een geweldige uitvinding waar oudere kindjes echt plezier van zullen hebben.

Heb je zelf ook ervaring met The Jiffle wagon en wil je deze ervaring met onze lezers delen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant