Ga lekker ontspannen met The Jiffle wagon op vakantie

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ga je met The Jiffle wagon op vakantie? dan is het interessant om dit artikel te lezen. We vertellen je handige tips waardoor je heerlijk met de auto en The Jiffle wagon op vakantie kan gaan. Hoewel een kinderwagen vaak als groot en ‘onhandig’ gezien wordt heeft het juist ook voordelen. The Jiffle wagon is op verschillende mogelijkheden in en uit te klappen waardoor het tegelijk een ruime en een compacte kinderwagen is. Dat is in onze ogen echt positief voor een autovakantie.

Verschillende manieren van opvouwen

The Jiffle wagon beschikt over een ruime bagageruimte (60L) waardoor je er veel spullen in op kan bergen. Je kan er voor kiezen om deze volledig te vullen met spullen voor op vakantie. Dit bespaart je toch snel een extra koffer waardoor je hier je eerste winst te pakken hebt. Als de bagageruimte net iets te hoog dan klik je eenvoudig de wielen los. Een ander voordeel is dat de bagageruimte vanaf de voorzijde en achterzijde open en dicht te ritsen is. Zo kan je alles handig opbergen maar ook even snel openritsen als je onderweg toch nog iets nodig hebt.

Als je er voor kiest om geen gebruik te maken van de bagageruimte dan kan je deze eenvoudig inklappen tot een plat en compact pakket. Zo zijn er verschillende manieren om The Jiffle wagon op te vouwen voor in de auto. Ook hier geldt natuurlijk dat het pakket zonder wielen het meest compact is.

De reiswieg

Voor de reiswieg geldt eigenlijk hetzelfde als de bagageruimte. Je kan ervoor kiezen om deze te vullen met spullen in plaats van een koffer. Tip: zet de reiswieg verticaal neer en leg je spullen er van onder naar boven in. Hiermee kan flink wat ruimte winnen wat je uiteindelijk een extra tas scheelt.

Kies je er toch voor om de reiswieg op te vouwen dan geldt hetzelfde als de bagageruimte, deze kan je eenvoudig opbergen zonder dat het veel extra ruimte in beslag neemt. In de meeste situaties kan de reiswieg naast het autostoeltje op de achterbank geplaatst worden. Dat is ideaal voor spullen die je tijdens de reis of meteen op locatie nodig hebt. Daarnaast is een reiswieg niet heel breed waardoor je op de achterbank nog steeds voldoende ruimte hebt om andere spullen op te bergen.

Boodschappen

Tijdens een all-in vakantie zal je weinig boodschappen doen maar aangezien we het hier nog steeds over een autovakantie hebben zal je toch boodschappen moeten doen. zelfs thuis zit een auto al ver vol wanneer je een kinderwagen, autostoel en je kindje meeneemt om boodschappen te doen. Op vakantie is dit niet anders. Gelukkig kan je de boodschappen ‘gewoon’ in de bagageruimte opbergen en laten zitten. Dat scheelt weer een extra tas en extra handelingen. Het voordeel is ook dat je ze niet hoeft te tillen als je ’thuis’ aangekomen bent, je rolt lekker naar de plaats van bestemming.  

Op pad met The Jiffle wagon

Het is natuurlijk leuk om de omgeving van je locatie te ontdekken. Net als thuis is het ideaal om met The Jiffle wagon op pad te gaan. Echter hebben de landen om ons heen soms wat uitdagendere ondergronden. De wielen van The Jiffle wagon hebben hier in ieder geval geen moeite mee. Eigenlijk is iedere ondergrond comfortabel om overheen te rijden, zowel voor jezelf als voor je kindje. Ben je van plan om door verwilderd bos of strandzand te rijden dan zal je het wat zwaarder hebben maar dat is bijna met iedere kinderwagen.

Daar komt bij dat je in de bagageruimte genoeg ruimte hebt voor een hele dag voorraad en spullen. Denk hierbij aan luiers, doekjes, kleertjes, maar ook eten en drinken voor jezelf. Besluit je onderweg ook nog iets te kopen (souvenir of boodschappen) dan kan dit er waarschijnlijk nog makkelijk bij. Omdat The Jiffle wagon soepel rijdt en erg wendbaar is merk je er niks van als de bagageruimte gevuld is. Als je door ruig terrein wandelt en de wielen vies zijn geworden kan je ze thuis eenvoudig los klikken en schoonmaken.

De bolderkar

Al eerder hebben we laten weten dat The Jiffle wagon beschikt over een ingebouwde bolderkar. Dit is erg leuk om je kindje in rond te rijden wanneer je kindje wat ouder is. Denk bijvoorbeeld aan een dagje door de natuur, naar het strand maar ook een bezoekje naar een mooie dorpje of stad. De bolderkar is ook ideaal om spullen mee te nemen. Je kan je kindje dan bijvoorbeeld meenemen in een draagzak en de bolderkar het zware werk laten doen waardoor je geen extra tas mee hoeft te nemen.

Met The Jiffle wagon op vakantie? Jazeker!

The Jiffle wagon is uitstekend geschikt om mee op vakantie te nemen en kent veel voordelen. The Jiffle wagon is zowel onderweg als op locatie een ideale kinderwagen waar je optimaal gebruik van kan maken. Door de slimme manieren van inklappen is het een enorm compacte kinderwagen maar die ook lekker ruim is wanneer je deze compleet uitklapt. Door de verschillende inklapmogelijkheden kan je zelf bepalen hoe klein The Jiffle wagon wordt en kan je kiezen om er nog spullen in op te bergen of niet. Daarnaast is het een ideale reisgenoot voor dagelijks gebruik en uitjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant