The Jiffle wagon voordelen

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Eerder hebben we al een artikel geschreven over The Jiffle wagon en nu willen we graag extra aandacht schenken aan een aantal leuke The Jiffle wagon voordelen. Jiffle is een Nederlands merk en nieuwe speler op de markt. Zij hebben een geweldige kinderwagen ontworpen en zijn hard op weg om een gevestigde plaats in te nemen binnen de markt.

Kwaliteit

Van alle The Jiffle wagon voordelen is dit wel de belangrijkste. Het eerste wat je merkt is dat alle onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Van de wielen tot het frame en van de stoffen tot de accessoires. Daarnaast merk je dat alle bevestigingsdelen zo op elkaar afgesteld zijn dat je in zijn geheel een hele solide kinderwagen hebt. Je hoeft nergens te wringen of extra veel kracht te zetten om een onderdeel op zijn plek te krijgen.

Looks

The Jiffle wagon oogt prachtig. Dit komt mede door de afstemming van de wieg, de boodschappenmand en het handvat. Qua styling zijn die mooi op elkaar afgestemd. Daar komt bij dat the Jiffle Wagon in verschillende kleuren te verkrijgen namelijk,  donkerblauw, lichtgroen en zwart.

Opbergruimte

Naast de kwaliteit is dit in onze ogen de belangrijkste The Jiffle wagon voordelen. De opbergruimte van de boodschappenmand is enorm in vergelijking met andere kinderwagens. Bijkomend voordeel is dat deze compleet afsluitbaar is en zowel van de voorkant als de achterkant opengemaakt kan worden. Voor de dagje weg of een overnachting kan je eigenlijk alle spullen voor je kindje kwijt in de opbergruimte.

Handvat

De ergonomie van het handvat is verrassend prettig. Je kan het handvat niet alleen in hoogte verstellen maar naar je toe kantelen waardoor je het horizontaal kan houden. Het lijkt een klein punt maar kan enorm fijn zijn. Verder heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld een luiertas aan het handvat te monteren zonder dat deze vervelend tegen de wieg of je benen aankomt.

Wielen

De grote rubberen wielen rollen lekker over de weg en andere ondergronden die minder glad zijn. Omdat er geen lucht in zit kunnen ze ook niet leeglopen of lek raken. Daarnaast kan je de wielen eenvoudig los klikken. Dat is handig wanneer ze vies geworden zijn van bijvoorbeeld een bosachtig gebied of het strand.

Vering

Hoewel het voor een baby meestal fijn is om in slaap gewiegd te worden is het niet fijn als de kinderwagen enorm stug is. Één van de grote The Jiffle wagon voordelen is dat deze voorzien is van vering. Zowel de voorwielen als het bevestigingselement van de wieg op het frame geeft vering. Dit zorgt ervoor dat je ook comfortabel op een oneffen ondergrond kan rijden.

Autostoel adapter

Een van de handigste The Jiffle wagon voordelen zijn de autostoel adapters. Het is soms fijner om de autostoel op de kinderwagen te klikken. Gelukkig heeft Jiffle speciale adapters die je op je autostoel kan bevestigen. Heb je één van onderstaande autostoelen dan sluiten deze adapters erop aan:

  • Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Coral, Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi-Cosi Pebble, Maxi-Cosi Rock
  • Cybex Aton, Cybex Cloud Z
  • Joolz Pebble pro
  • Besafe Izi Go
  • Nuna Pipa Net
Het Gezinsleven - The Jiffle wagon autostoel adapter 1

Ventilatie

Er is goed nagedacht over de weersinvloeden. In de zomer zijn er verschillende ventilatiemogelijkheden in de reiswieg. Beide zijkanten zijn uitneembaar waardoor er een fijn gaaswerk zichtbaar is. Ook de kap kan extra ver uitgetrokken worden. Zo ontstaat er een extra vlak wat van gaas is waar de wind lekker door kan waaien. Daarnaast zorgt het voor extra beschutting tegen de zon. Zo hoef je niet met bijvoorbeeld een kleine parasol rond te lopen op de kinderwagen.

Bolderkar

Wanneer je kindje wat ouder is kan je de opbergruimte omtoveren tot bolderkar . Je ritst het dekje (deels) los van de opbergruimte en plaatst het bolderkar zitje achter tegen de opbergruimte aan. Aan de onderzijde zit een speciale stand met handvat waarmee je de bolderkar kan trekken. Deze klik je eenvoudig vast en los zodat je deze ook enkel gebruikt wanneer het nodig is.

Weet jij nog meer The Jiffle wagon voordelen? Laat ze dan hieronder achter in de comments.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant