Top 10 leukste thuiswerkplek cadeaus

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Thuiswerken is tegenwoordig niet meer weg te denken voor veel bedrijven en medewerkers, het is bijna een lifestyle geworden. Voor sommige is een thuiswerkplek een fijne uitkomst maar voor andere kan het wat vervelender zijn. Woon je bijvoorbeeld 1,5 uur van je werk vandaan dan kan ik me voorstellen dat je blij bent dat je thuis mag werken. Ben je helemaal alleen en maak je graag een praatje met collega’s dan kan het weleens eenzaam zijn.

Omdat we eigenlijk niet meer onder het thuiswerken uitkomen kunnen we er maar beter het beste van maken. Daarom hebben we hieronder 10 cadeaus voor een leuke en nuttige thuiswerkplek voor je op een rijtje gezet. Je thuiswerkplek is tenslotte onderdeel van je interieur geworden dus zorg ook voor een leuke uitstraling.

Desk organizer

Dat je bureau op kantoor niet altijd is opgeruimd is tot daar aan toe maar als ook je thuiswerkplek er uitziet alsof er een bom ontploft is dan is het misschien tijd om er iets aan te doen. Aan het einde van je werkdag op kantoor laat je je bureau voor wat het is maar thuis bestaat de kans dat je er ook na werktijd nog tegenaan kijkt. Wel zo rustgevend om je thuisbureau opgeruimd achter te laten dus.

Headset

Headsets bieden meerdere voordelen en als je thuis werkt en veel belt dan is een headset geen overbodige luxe. Stel je voor dat je veel belt en tussendoor ook nog eens typt of iets opzoekt op je computer, dan is het toch wel fijn om 2 handen vrij te hebben. Tegenwoordig kennen we ook allemaal wel stelletjes die allebei thuis moeten werken en dan ontkomen ze er niet aan dat ze in video calls terecht komen.

Niks is dan vervelender dat jij vol gefocust zit in je werk en er aan de andere kant van de tafel een luid gesprek gevoerd wordt. Stiekem denken we ook dat we harder moeten praten als we tegen ons beeldscherm spreken met alle ergernissen dit met zich mee brengt. Zorg voor wat extra rust bij je thuiswerkplek met een fijne headset.

Het Gezinsleven - thuiswerk kabelhouder

Kabelhouder

Lekker aan de eettafel werken met je laptop, telefoon en misschien zelfs extra beeldscherm of hub. Deze apparaten hebben ook (bijna) allemaal kabels wat ervoor zorgt dat het er meteen rommelig uit ziet ,vooral als je je thuiswerkplek met andere personen deelt. Tegenwoordig heb je nuttige en mooie kabelhouders die ervoor zorgen dat alle kabels volledig of zo goed mogelijk weggewerkt worden en je thuiswerkplek er meer opgeruimd uit ziet.

Powercube

Je moet maar het geluk hebben dat je een stroomvoorziening in de buurt van je thuiswerk plek hebt. Als dit niet het geval is trekken we alle kastjes open op zoek naar die lelijke grote witte stekkerdozen. Vervolgens zit je ook nog eens de hele dag tegen dat lelijke ding aan te kijken. Gun je ogen ook wat plezier en ga voor een stijlvolle en functionele Powercube. Deze neemt minder ruimte in beslag, biedt genoeg stroompunten en is voorzien van andere ingangen zoals usb.

Het Gezinsleven - thuiswerk 1

Laptop stand

Je weet pas wat je gemist hebt tot het moment dat je een laptop stand hebt aangeschaft, vooral samen met een extern toetsenbord en muis. Het voelt alsof je een losse computer hebt en persoonlijk kan ik wel zeggen dat ik veel productiever ben. Je hebt een laptop stand in verschillende soorten, maten, materiaal en voor verschillende prijzen.

Probeer eerst zelf te kijken welke functies belangrijk zijn. Is het kantelen van je laptop voldoende zodat deze een beetje schuin komt te staan voldoende of ben je op zoek naar een stand waardoor het scherm echt loskomt van je thuiswerkplek? Ga er wel vanuit dat met meer functies de prijs ook mee stijgt. Waar je voor een simpele laptop stand al met een paar Euro klaar bent heb je ook varianten van tientallen Euro’s.

Het Gezinsleven - thuiswerk 2

Muis

Klinkt misschien gek maar een goede muis kan een grote toegevoegde waarde zijn voor je thuiswerkplek. Waar een muis vroeger 2 knoppen had en een wiel zitten er nu vaak meerdere knoppen op. Zo kan je in sommige gevallen zelfs naar het vorige tabblad in je browser met een druk op de (muis)knop. Daarnaast heb je nog de vorm, muizen worden steeds vaker ergonomisch gemaakt om te zorgen da je hand het meest ontlast wordt.

Waterfles

In plaats van de hele dag koffie drinken is het ook vrij normaal om ook water te drinken. Nu kan je iedere keer een glaasje water vullen maar je kan ook een mooie of fijne waterfles gebruiken. Zo hoef je minder vaak naar de kraan te lopen en als deze eenvoudig afsluitbaar is kan deze omgestoten worden zonder dat je laptop of telefoon onder het water zit.

Het Gezinsleven - thuiswerk 3

Webcam

Vergader je veel tijdens het thuiswerken? Dan is een goede webcam geen overbodige luxe. Niet iedereen heeft de luxe dat ze een eigen laptop hebben met een (goede) webcam en een werkoverleg is toch iets fijner wanneer je elkaar aan kan kijken. Ook met webcams kan je alle kanten op maar kijk even welke functionaliteiten voor jou belangrijk zijn. Voor ongeveer €20 heb je al een simpele webcam maar als je echt een kwalitatief hoogwaardige webcam zoekt zal je iets dieper in de buidel moeten tasten.

Wifi versterker

Slechte wifi is toch wel één van de grootste ergernissen in ons dagelijks leven. Dit wil je op je thuiswerkplek natuurlijk voorkomen omdat je werkdag anders wel heel lang gaat duren. Het komt ook vaak voor dat je een thuiswerkplek inricht op vervelende plek ten opzichte van je wifi. Met een wifi versterker zorg je voor een beter wifi bereik in de uiteindes van de ruimte waardoor je overal optimaal kan genieten van snel internet. Lees je wel een beetje in want er zijn heel veel verschillende soorten die ook allemaal een wisselend prijskaartje hebben.

Notitieblok

Na alle digitale oplossingen is er soms niks fijner dan een ouderwets notitieblok. Even snel iets opschrijven of om je gedachte te verzetten met een slechte tekening. Iedereen heeft zich er weleens aan schuldig gemaakt en dat is ook geen ramp. Eigenlijk hoort er op iedere thuiswerkplek wel een notitieblok te liggen.

Lees ook onze andere blog voor praktische tips om thuis te werken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant