Tips voor een leuk vrijgezellenfeest

Wij beoordelen dit product met een:

Heb je de eer gekregen om getuige te zijn van een toekomstige bruid? Wat leuk! Naast dat het een grote eer is, heb je nu ook veel verantwoordelijkheden. Je moet namelijk met veel dingen helpen en dingen regelen. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Maar hoe organiseer je een leuk vrijgezellenfeestje? Dat lees je hier!

Kies een thema

Door een thema te kiezen kan je alles in dit thema inrichten. Dit zorgt voor extra sfeer. Kies een thema dat je vriendin leuk vindt. Is je vriendin dol op festivals? Laat dan speciale festivalbandjes maken! Je kunt deze ook van tevoren opsturen naar de genodigden. Dit heeft een extra voordeel. Zo voorkom je namelijk partycrashers! Met strijklabels kun je ook outfits opleuken. Je kunt zelfs gepersonaliseerde strijklabels maken. Wat dacht je van strijklabels van een foto van de bruid?

Kies een locatie

Vervolgens moet je een locatie kiezen. Welke locatie het beste is hangt bijvoorbeeld af van het budget. Je kunt een plek afhuren of naar een stad gaan. Wil je naar een stad gaan? Kies dan voor een andere stad dan Amsterdam. Een vrijgezellenfeest in Amsterdam is totaal niet meer origineel. Als de bruid zwanger is moet je hier rekening mee houden. Kies dan voor een rustigere locatie. Vooral als de bruid al vergevorderd is in de zwangerschap zit veel lopen er niet in. Vraag eventueel alle genodigden om een financiële bijdrage voor het huren van een locatie. Genodigden zijn meer geneigd om een bijdrage te leveren als ze zelf ook mogen beslissen over een locatie. Betrek hen daarom bij het bedenken van een locatie.

Kies een activiteit

Kies als de bruid zwanger is voor een zittende of rustigere activiteit, zoals een high-tea, een leuke workshop of een escaperoom. Als de bruid niet zwanger is heb je meer keuze. Dan is een feestje erg leuk om te geven. Huur een bijzondere locatie af. Ook erg leuk is om naar een instagram waardig museum te gaan. Hier kun je leuke foto’s maken, zodat jullie later weer herinneringen kunnen ophalen van deze dag. Andere leuke activiteiten zijn bijvoorbeeld een speurtocht door een nieuwe stad, een sportieve activiteit of een foodtour. De dag kunnen jullie afsluiten met een high wine, cocktailavond of cocktailworkshop met lekkere hapjes.

Je hoeft niet helemaal alleen het vrijgezellenfeest te organiseren. Juist door andere mensen erbij te betrekken wordt het extra leuk en is de kans groter dat het vrijgezellenfeest een succes wordt. Elk vriend of familielid weet namelijk weer andere dingen over de bruid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant