Op pad met de Toddler Swing Carrier

Wij beoordelen dit product met een:

Wat nou als je dochter van 3 alleen maar ‘mama’ wil en je zoontje van 5 niet altijd wil lopen? Met dit probleem kampte ik al een tijdje maar de Toddler Swing Carrier biedt de ideale oplossing voor mij. We maken vaak uitjes met het gezin, dagje dierentuin, lekker naar de stad of een weekendje weg. En vooral bij dat laatste is het erg lastig om 2 buggy’s + alle benodigde spullen voor een geslaagd weekend weg mee te krijgen in de auto.

toddler swing carrier draagzak

De mama fase

Ons dochtertje van 3 zit momenteel in de mama fase, blijkt bij de peuterpuberteit geheel normaal te zijn maar ik kan je zeggen het is niet altijd handig. Ze wil dan ook alleen maar in de buggy door mij geduwd worden. Maar dan hebben we nog ons zoontje. Hij is dan wel al 5 maar lopen is niet zijn favoriete hobby.

Wat nu, we willen een weekend weg maar 2 buggy’s en alle spullen passen echt niet in onze auto. Hoe gaan we dit nu aanpakken. Na een zoektocht op het internet ben ik tegen de Toddler Swing Carrier gelopen van het het merk Wildride. Wauw wat zien ze er prachtig uit. En hun slogan spreekt me gelijk aan: OM LEKKER MET JE KIDS TE SLENTEREN. OM TE ONTDEKKEN. VOOR PLEKKEN WAAR JE NIET MET DE BUGGY KAN KOMEN. WAAR JE OOK GAAT, JE KAN ALTIJD DE WILDRIDE MEENEMEN. DE PERFECTE OPVOLGER VOOR BUIKDRAAGZAKKEN.

Ideaal dus, je kan hem altijd en overal mee naar toe nemen.

toddler swing carrier moeder

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs

De Toddler Swing Carrier is verkrijgbaar op de website van Wildride en wordt geleverd in 16 verschillende kleuren/prints. Zelf heb ik gekozen voor de Grey Leopard, maar je hebt de keuze uit verschillende kleuren, printjes en materialen.

toddler swing carrier sluiting
toddler swing carrier print

De Toddler Swing Carrier Grey Leopard

Yes hij is binnen. Ik heb gekozen voor de Toddler Swing Carrier Grey leopard. Wauw wat is hij ontzettend mooi, chique maar tegelijk ook stoer. Een echte eyecatcher! Gelijk testen dan maar. Vandaag gingen we met het hele gezin naar de koningsmarkt. Omdat het niet ver van huis was vonden we dat ons zoontje moest lopen. Dit ging echter ook prima. Onze dochter van 3 in de buggy.

Eenmaal op de markt aangekomen merkte ik dat mijn dochter het wat spannend vond met alle drukte en wilde dan ook graag weer getild worden door “mama”. Oké, wacht maar even. De Toddler Swing Carrier van Wildride had ik onder in de buggy liggen. Even omhangen en door de knieën en het zitgedeelte achter de billen van ons dochtertje en hoppa daar zat ze dan. Wat een enorm fijne uitvinding. Dochtertje blij en mama blij. Lekker dicht bij mama en ik krijg geen overbelaste arm meer van het tillen.

toddler swing carrier

Het voelt als een schoudertas

De Toddler Swing Carrier is erg comfortabel. Het voelt dan ook totaal niet zwaar als je je kindje draagt doordat de Toddler Swing Carrier omhangt als een schouder tas. Hierdoor wordt het gewicht ook goed verdeeld wat erg prettig is in het gebruik en dat voorkomt natuurlijk ook lichamelijke klachten.

Conclusie

Mijn conclusie: wat een top ding! Echt ik kan niet meer zonder. We hoeven nu nog maar 1 buggy mee te nemen en de Toddler Swing Carrier onderin te leggen. Zo kan ons dochtertje getild worden wanneer ons zoontje niet meer wil lopen. En ik zal je zeggen, stiekem vind ons zoontje van 5 het ook wel heel erg leuk om in de Toddler Swing Carrier te zitten “lekker dicht bij mama”.

Heb jij nog andere handige of leuke tips voor ons? Laat deze dan zeker achter in de comments hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant