Waar kan een trancemedium mij mee helpen?

Wij beoordelen dit product met een:

Ben je op zoek naar antwoorden van overleden entiteiten en ben je tijdens die zoektocht het woord ‘trancemedium’ tegengekomen? We leggen je graag uit waar een trancemedium je precies mee kan helpen. Daarnaast leggen we je uit wat verschillende soorten trance precies inhouden en wat het verschil tussen een paragnost en een trancemedium precies is. 

Op zoek naar antwoorden van overleden entiteiten?

Helaas worden we er vroeg of laat allemaal mee geconfronteerd: het overlijden van een dierbaar persoon. Vaak blijven de achtergebleven personen achter met een hoop onbeantwoorde vragen. Een trancemedium kun je helpen om deze vragen beantwoord te krijgen. 

Elk trancemedium ervaart een andere diepte van trance en bereikt dit op een andere manier. Enkele voorbeelden hiervan zijn hypnose en meditatie. Afhankelijk van de diepte van de trance, komt een trancemedium in een andere staat van bewustzijn terecht. In deze staat van bewustzijn wordt het lichaam van het trancemedium gebruikt als boodschapper tussen jou en de overleden persoon. 

Verschillende soorten trance

Een trancemedium kan een lichte trance, diepe trance of overschaduwende trance ervaren. Wanneer de trance diep is, weet het trancemedium niet wat er in zijn of haar omgeving gebeurt. Bij een lichte trance wordt de ervaring van prikkels een stuk minder heftig. 

Tijdens deze trance is het medium beschikbaar voor contact tussen jou en de overleden entiteit. Op deze manier worden al jouw onbeantwoorde vragen uiteindelijk beantwoord.

Het verschil tussen een paragnost en trancemedium

Er bestaat veel verwarring over wat het verschil tussen een paragnost en een trancemedium precies is. Toch is er wel degelijk een groot verschil. Wie op zoek is naar contact met overleden entiteiten, zal op zoek moeten naar een trancemedium of een medium. Paragnosten kunnen namelijk alleen ervaren en kunnen geen contact leggen met overleden entiteiten.

Ook hier geldt dat elk persoon beschikt over andere werkwijzen en gaven. Bedenk daarom goed wat je precies nodig hebt en welke vragen je graag wil stellen. Op basis van je persoonlijke situatie, kun je het juiste trancemedium vinden.

Het Gezinsleven - Lifestyle - Mindset - Waar kan een trancemedium mij mee helpen - tarot

Hoe zit dat met tarotkaarten?

Heb je een trancemedium bezocht en ben je op zoek naar antwoorden over hoe je vanaf dit punt verder kunt? Veel trancemediums beschikken over de bijzondere gave om met tarotkaarten te kunnen werken. Door middel van kaarten kan een medium helpen om contact te maken met je emoties en gevoelens. Hierdoor kan een medium je helpen met nieuwe inzichten en krijg je meer helderheid over jouw toekomst. 

Wist je dat je online tarot kunt vinden? In veel gevallen kun je elke dag een gratis dagkaart trekken. Hierdoor heb je meer inzicht in je dag en weet je welke richting je niet of juist wel op moet gaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant