Travelteq Parliament wallet, de perfecte portemonnee

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

De Travelteq Parliament wallet is in mijn ogen de perfecte portemonnee en ik vertel je graag waarom. Al een tijd was ik op zoek naar een geschikte vervanger van mijn oude portemonnee ik was op zoek naar een compact model waar toch veel pasjes in meegenomen kan worden. De tijd van grote en dikke portemonnees is toch wel verleden tijd. Omdat ze vroeger zo groot waren droeg je ze ook in je kontzak en werden ze soms zelfs op tafel gelegd wanneer je ging zitten.

Tegenwoordig worden portemonnees al steeds kleiner en compacter gemaakt waardoor ze ook makkelijk in je broekzak passen. Je hebt dan eigenlijk niet eens door dat je een portemonnee bij hebt. De portemonnee is tegenwoordig ook veel meer een fashion item.

Wat zit er in?

Tegenwoordig is (bijna) alles digitaal waardoor we veel pasjes hebben. Munt en briefgeld hebben we bijna niet meer bij en deze namen juist veel ruimte in beslag in een portemonnee. Om de briefjes nog onnodig dubbel te vouwen waren portemonnees vroeger zo enorm groot. Naast muntgeld en briefgeld zat er soms ook een groot papieren rijbewijs in.

Samen met (bank)pasjes, visitekaartjes en bijvoorbeeld briefjes met telefoonnummers kom je al snel bij een grootte portemonnee uit. Tegenwoordig is een klein vakje voor (brief)geld voldoende want een pinpas gebruiken we het vaakst en je rijbewijs is tegenwoordig ook een pasje. Denk hierbij nog een aantal pasjes zoals je zorgverzekering, OV chipkaart of ander lidmaatschap pasje en je bent er ongeveer wel.

Enorm aanbod

Als je zoekt naar een nieuwe portemonnee dan is het aanbod enorm. Je hebt ze in allerlei soorten, materialen, kleuren, maten en met verschillende functionaliteiten/ gadgets. Daarnaast zijn er nog steeds opvallend veel ‘ouderwetse’ portemonnees. De nieuwe stijl portemonnees zijn eigenlijk meer pasjeshouders dan echt portemonnees en dat komt vooral door het formaat.

Je hebt modellen waar enkel wat pasjes in kunnen maar ook uitgebreidere modellen waar nog extra vakjes in zitten voor bijvoorbeeld wat briefgeld of andere papieren. Deze kunnen toch compact weggestopt worden waardoor je de portemonnee in je broekzak kan houden.

Travelteq

Online kwam ik het merk Travelteq tegen. Dit merk verkoopt lederwaren zoals laptoptassen, laptopsleeves, weekendtassen, toilettassen en dus ook portemonnees. De producten van Travelteq zijn herkenbaar aan de strakke luxe stijl en mooie lederen kleuren.

Het bedrijf is ongeveer 13 jaar geleden opgericht in Amsterdam met het idee om luxe producten tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Ze richten zich op de essentiële producten die je (dagelijks) meenmeent ‘op reis’, bijvoorbeeld naar je werk of een dagje weg. Zoals ze zelf aangeven:

Travelteq tassen & accessoires zijn sterk geïnspireerd op het klassieke en minimale Amsterdamse design. Wij creëren exclusieve stukken met strakke lijnen en zachte vormen, en bieden esthetische en functionele producten voor uw dagelijkse avonturen. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Wij ontwerpen onze collectie buiten de voorbijgaande trends om. Travelteq tassen worden mooi oud en worden onmiskenbaar van u, en vertellen onderweg de verhalen van uw reizen.

Travelteq Parliament wallet

De Travelteq Parliament wallet is gemaakt voor eenvoudige opslag en snelle bereikbaarheid van je belangrijkste pasjes. De ingebouwde aluminium kaarthouden schuift de pasjes met één klik uit waarbij ieder pasje een eigen hoogte heeft. Hierdoor kan je snel het juiste pasje pakken. Daarnaast beschermt deze aluminium behuizing tegen skimming. Hierdoor is het niet mogelijk om de pasjes uit te lezen.

De Travelteq Parliament wallet is slechts 10,5 cm bij 6,5 cm waardoor deze eenvoudig in je broekzak past. Daarnaast zit er aan de binnenkant een fijne elastiek om wat papiergeld of andere briefjes achter te plaatsen. In totaal is per ruimte voor meer dan 12 pasjes maar ze raden aan om maximaal 9 pasjes toe te voegen aan de Travelteq Parliament wallet. De Travelteq Parliament wallet is in 3 prachtige kleuren verkrijgbaar: zwart, espresso en cognac.

Het is ook mogelijk om een tracker Card te bestellen. Deze kaart heeft hetzelfde formaat als de overige pasjes en heeft als functie om je Travelteq Parliament wallet op te sporen wanneer je deze kwijt bent. In deze Tracker Card zit een slim zonnepaneel waardoor je na 3 uur laden 2 maanden gebruik kan maken van de Tracker Card.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant