Tuinfakkels, sfeer en gezelligheid

Wij beoordelen dit product met een:

Stel je even voor, de warme zomerdag loopt over in de avond en het wordt ietsje frisser buiten. De kinderen zijn moe op de bank beland en jullie zitten nog gezellig buiten met vrienden na te kletsen na een gezellige barbecue. Niets zo leuk als je tuin die mooi sfeervol verlicht wordt met tuinfakkels.

We weten allemaal wat tuinfakkels zijn, maar wist je dat je hier enorm veel keuze in hebt? Een vriendin van mij vertelde me dat ze op zoek was naar tuinfakkels en na een tijdje zoeken kwam ik op een website waar ze allerlei soorten tuinfakkels en terrasfakkels verkopen. Nieuwsgierig als ik ben nam ik een kijkje en ik moet eerlijk zeggen. Het stelde absoluut niet teleur.

Ze hebben een assortiment dat uiteenloopt van bamboe tot staal en van tuimeltoortsen tot elektrische led fakkels. Een aantal van de fakkels die zij verkopen zal ik hieronder toelichten en wellicht heb jij ze binnenkort ook wel in je tuin staan tijdens die romantische avond met je partner.

Bamboe tuinfakkels

Bamboe fakkels zien er mooi uit en zijn relatief goedkoop. Het is dan ook één van de favorieten. Toch zijn niet alle bamboefakkels hetzelfde. Voor een kwalitatief goede fakkel is de dikte van de bamboe belangrijk, hoe dikker de bamboe, hoe beter de fakkel blijft staan. Ook is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de lont en de olie. Je wil natuurlijk wel dat de fakkel naar behoren werkt.

Je hoeft de bamboefakkels niet per se in je tuin te zetten, Ze worden vaak ook gebruikt voor bepaalde gelegenheden zoals een stille tocht, bij een aanzoek of een lichtjesroute. Het bamboe geeft een bepaalde fijne rustige sfeer die bij al deze gelegenheden goed tot zijn recht komt.

Het Gezinsleven - tuinfakkels met fakkelolie kaarsenfakkels 980x300 1

Stalen- en rvs-tuinfakkels

Deze tuinfakkels ogen wat moderner en stijlvoller en passen dan ook goed in een chic restaurant of een modern aangelegde tuin. Combineer deze fakkels met oudere, wellicht wat verroeste andere items in je tuin en de combinatie van oud en nieuw zal prachtig weergegeven worden en voor een sfeervol geheel zorgen.

De stalen tuinfakkels zijn voorzien van duurzame glasvezel lonten. Dit geeft mooie vlammen en de lonten zullen langer meegaan dan bijvoorbeeld katoenen lonten. Dankzij de rvs-windvanger zal je vlam niet zomaar gedoofd kunnen worden door wind of regen en mocht je zelf de vlam willen doven dan kan dit met de bijgeleverde rvs-dop die aan de fakkel vastzit.

De stalen- en rvs-fakkels kunnen ook in hoogte versteld worden wat natuurlijk hartstikke handig is omdat elke gelegenheid toch weer vraagt om een andere soort vibe. Ze zijn roestbestendig dankzij de samenstelling van onder andere chroom, ijzer, nikkel en koolstof en dit betekent dat je lang kunt genieten van deze moderne tuinfakkels.

Tuimeltoortsen

Deze ronde tuinfakkels kun je vergelijken met grote ronde olielampen. Je kunt ze plaatsen in je tuin langs het pad, maar ook op tafel. Houdt er rekening mee dat de keramiek tuimeltoortsen nog even gevuld moeten worden met een beetje zand, of in ieder geval iets zwaars zodat ze niet om kunnen vallen. De stalen tuimeltoortsen zijn van zichzelf al verzwaard en zullen dus niet makkelijk om kunnen waaien of vallen.

Mocht je wat willen spelen qua hoogte dan is dit ook zeker mogelijk. Op de website kun je standaards vinden in verschillende hoogtes. Met deze standaards kun je een leuk en speels geheel creëren.

Elektrische led tuinfakkels

Deze fakkels werken op zonne-energie. Erg geschikt voor in je tuin of bijvoorbeeld tijdens een wandelevenement dat in de avond plaatsvindt en je vindt het niet prettig om echte vlammen te gebruiken. Als je de fakkels volledig oplaadt hebben ze een aangenaam lange brandduur tot wel 48 uur.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook die gezellige sfeer in je tuin krijgen? Neem dan zeker een kijkje op de website. Er is meer dan genoeg keuze en ik weet bijna zeker dat je hier wel zal slagen in je zoektocht naar tuinfakkels.

Mocht je zelf leuke ideeën hebben met betrekking tot tuinfakkels? Laat ze dan achter in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant