3 tips bij het uitzoeken van tuinmeubels

Wij beoordelen dit product met een:

Nu de temperaturen beginnen te stijgen, de koude dagen wel een beetje achter de rug zijn en de zomer voor de deur staat, is het dé perfecte tijd om te beginnen met het plannen van je tuin. Als het gaat om tuinmeubelen zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om er zeker van te zijn dat je de perfecte set kiest voor je achtertuin oase. Lees verder voor onze drie toptips bij het uitzoeken van tuinmeubelen!

#1 Overweeg je ruimte

Voordat je gaat winkelen voor een tuinmeubel, bekijk je je achtertuin en meet je hem op, zodat je precies weet met hoeveel ruimte je werkt. Dit zal helpen bepalen welk type meubilair het beste werkt voor jouw ruimte. Als je maar een kleine ruimte hebt, kies dan voor iets als opvouwbare stoelen die je kunt opbergen als je ze niet gebruikt en die niet te veel ruimte innemen. Als je daarentegen gezegend bent met een grotere tuin of patio, overweeg dan iets groters te kopen, zoals een tuinbank of een bankstel dat iedereen voldoende ruimte geeft om zich uit te strekken. Extra genieten!

#2 Denk aan comfort

Als je eenmaal je keuzes hebt gemaakt op basis van grootte, is het tijd om in de puntjes te kijken naar het comfortniveau! Je wilt iets wat er goed uitziet, maar ook goed aanvoelt als je erin zit – kussens via bijvoorbeeld Doabuy zijn dus een goede zet! Als het budget het toelaat, kies dan voor buitenkussens met speciale UV-bescherming, zodat ze niet snel vervagen in de zon.

#3 Denk na over materialen

Last but not least, denk na over materialen- wat voor soort wil je? Als je bijvoorbeeld weinig onderhoud nodig hebt, dan is riet of rotan misschien wel het meest geschikt, omdat dit soort materiaal minder snel roest door blootstelling aan regen of vocht dan metalen meubelen. Als je daarentegen een lange levensduur belangrijk vindt, is metaal of hout misschien beter geschikt, omdat die over het algemeen duurzamer zijn dan rieten of rotan meubelen, maar bedenk wel dat ze meestal meer onderhoud vergen. Denk hierbij aan schuren of weerbestendig maken.

Nu je al onze top tips kent voor het uitzoeken van tuinmeubelen, maak je klaar om deze zomer in stijl te ontspannen! Of het nu gaat om loungen op comfortabele kussens naast een heerlijke fontein of dineren met familie en vrienden, comfortabel tuinmeubilair maakt het verschil – en maakt elk moment dat je buiten doorbrengt nog aangenamer! Ga dus vandaag nog op zoek naar de perfecte set voor je achtertuin-oase!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant