Een design tuinslang haspel voor in je tuin

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Vaak is een tuinslang haspel die op de grond staat of aan de muur hangt een doorn in het oog waardoor deze vaak in een tuinhuisje of garage gezet wordt. Wij waren echter op zoek naar een tuinslang haspel die kwalitatief goed was maar er ook met een mooie uitstraling. We hebben momenteel een ‘slangenwagen’ en die staat naast de buitenkraan. Buiten dat dit er niet mooi uitziet werkt het ook niet geweldig omdat het handmatig oprollen van de slang soms lastig gaat.

Daarnaast is de wagen niet zwaar genoeg om te blijven staan waardoor die nog weleens omvalt. Na een korte online zoektocht kwamen we uit bij ZEE®. Zij weten precies hoe je kwaliteit en design samenbrengt, daarover later meer.

Tuinslang haspel aan de muur

Een tuinslang haspel aan de muur heeft in mijn ogen meerdere voordelen. Als eerste zorgt het altijd voor een nette uitstraling omdat de tuinslang netjes opgerold zit in een dichte kast. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid een groot pluspunt omdat het veersysteem en de automatische stoppunten zorgen dat de slang altijd precies lang genoeg is en eenvoudig teruggeleid wordt in de haspel. Omdat de tuinslang haspel aan de muur hangt is de kans ook kleiner dat je andere spullen die op de grond staan omver stoot.

ZEE®

We benoemde al even het merk ZEE®, zij gaan echt een stap verder als het gaat om buiten accessoires waarbij op geen enkel detail bespaard wordt. Binnenshuis zoeken we naar mooie en designwaardige producten maar dat vergeten we vaak bij de buitendeur. ZEE® zorgt ervoor dat tuin en terras als verlengstuk van de woning gezien wordt waar evenveel aandacht voor design en kwaliteit in terug te vinden is. Er zijn tegenwoordig al aardig wat merken te vinden die een mooi design doorvoeren in buitenmeubels en verlichting maar ZEE® gaat hierin een stap verder en voert dit ook door in de details zoals een tuinslag haspel.

Het merk ZEE® is in 2012 opgericht vanuit een achtergrond in verschillende design accessoire merken. Het idee was om zelf van a tot z een design product te ontwikkelen. Alle accessoires zijn al (opnieuw) ontworpen dus het onderscheidend vermogen was hierin cruciaal. Het design is hier echt het onderscheidend vermogen want dit is tot in de details doorgevoerd. ZEE® staat voor leuk, betaalbaar en verrassend design voor in de tuin.

#zee.belgium MIRTOON HOSE REEL

De ZEE® Mirtoon hose reel is in verschillende maatvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Naast zwart en wit is de tuinslang haspel ook verkrijgbaar in het roze. Hierdoor kan je ervoor kiezen dat de haspel discreet of juist opvalt in je tuin. Er is voor kleine en grote tuinen een variant want de tuinslang is 10 meter of 30 meter. De Mirtoon Hose reel wordt geleverd inclusief spuitpistool, sproeikop en de nodige aansluitingen om de haspel te bevestigen aan de muur.

Zoals je mag verwachten werkt de Mirtoon Hose reel met een automatische soepele, langzame opwikkeling met stop waardoor je de tuinslang altijd precies lang genoeg is en vervolgens eenvoudig terugloopt in de haspel.

#zee.belgium collectie

Buiten deze haspel is het ook mogelijk om de tuinslang op een stijlvolle trolley te verkrijgen. Qua design zijn deze trolleys zeker net zo mooi en ook verkrijgbaar in wit en zwart. Als je een echte eyecatcher zoekt in je tuin dan kan je ook nog kiezen voor een stijlvolle buitendouche, uiteraard ook weer verkrijgbaar in wit en zwart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant