Peutertours in het Dordrechts Museum

Het Gezinsleven - Sponsored blog

Vanaf heden kunnen ook de allerkleinste museumbezoekers het Dordrechts Museum ontdekken. Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar creëerde Brigitte Timmermans van Kunstfanaatjes de peutertour Reiskriebels!. Met vrolijke liedjes, verhalen en spelletjes maken kinderen in deze rondleiding een reis om de wereld en ontdekken de schilderijen in de tentoonstelling Wanderlust in het Dordrechts Museum.

Wanderlust neemt bezoekers mee naar de meest bijzondere plaatsen en overweldigende natuur. Reislustige Nederlandse kunstenaars uit de periode 1800 – 1900 laten de aanschouwer wegdromen bij de mooiste oorden binnen én buiten Europa. Bij de tentoonstelling biedt het museum vele activiteiten aan voor jong en oud. Zo kunnen bezoekers zelf aan de slag tijdens een workshop Landschapschilderen, leren zij meer over zichzelf en de kunstwerken tijdens een rondleiding Ik reis dus ik ben, kunnen gezinnen samen de wereld en de kunst ontdekken met een speciale Wereldkaart, worden kinderen geïnspireerd door mooie verhalen tijdens een van de Voorleesfeestjes, en nog veel meer.

Het Gezinsleven - Peutertours in het Dordrechts museum3
Het Gezinsleven - Peutertours in het Dordrechts museum
Het Gezinsleven - Peutertours in het Dordrechts museum2

Peutertour Reiskriebels in het Dordrechts museum!

Ouders met nieuwsgierige peuters kunnen op 19 augustus, 23 september, 28 oktober of 6 januari deelnemen aan de rondleiding. De kosten zijn € 3,- per kind. Er is ruimte voor 1 (groot)ouder per gezin/huishouden, deze mag gratis mee. Per rondleiding is er een maximum van 10 kinderen, dus vooraf reserveren wordt aangeraden. Kijk op dordrechtsmuseum.nl voor meer informatie en tickets.

Beeldcredit: Peuters in het Dordrechts Museum tijdens de peutertour. Foto door Bram Vreugdenhil

Heb jij nog andere leuke tips voor de leukste uitstapjes met peuters? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Ook interessant