Peutertours in het Dordrechts Museum

Het Gezinsleven - Sponsored blog

De allerkleinsten op ontdekkingstocht door de tentoonstelling Wanderlust 

Nieuwsgierige peuters kunnen op 13 november 2022 de tentoonstelling Wanderlust in het Dordrechts Museum ontdekken. Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar ontwikkelde Kunstfanaatjes de peutertour Reiskriebels!. Met vrolijke liedjes, verhalen en spelletjes maken kinderen in deze rondleiding een reis om de wereld en ontdekken de schilderijen in de tentoonstelling. 

Wanderlust neemt de kleine bezoekers mee naar de meest bijzondere plaatsen en overweldigende natuur. Reislustige Nederlandse kunstenaars uit de periode 1800 – 1900 laten de kinderen wegdromen bij de mooiste oorden binnen én buiten Europa. 

Peutertour Reiskriebels in het Dordrechts museum!

Ouders en hun kleine ontdekkingsreizigers kunnen op 13 november 2022 op twee tijdstippen deelnemen aan de rondleiding: van 11.00 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 13.30 uur. Geen tijd die dag? Ook op 18 december wordt er een peutertour georganiseerd. De kosten zijn €3 per kind. Er is ruimte voor 1 (groot)ouder/verzorger per gezin/huishouden, deze mag gratis mee. Per rondleiding is er een maximum van 10 kinderen, dus vooraf reserveren wordt aangeraden. Kijk op www.dordrechtsmuseum.nl voor meer informatie en tickets.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Ook interessant

Dagje strand banner

Dagje strand checklist

Wat moet je meenemen voor een dagje naar het strand? Met onze dagje strand checklist mis je geen noodzakelijke en comfortabele spullen om van een dagje strand te genieten.

Lees meer →