Undiemeister goes Casual

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Undiemeister, wie kent het niet? Ze zijn opgericht eind 2019 maar het lijkt erop dat ze al veel langer bestaan door de extreme aanwezigheid in de media. Dit heren ondermode merk maakt nu een belangrijke nieuwe stap, ze verkopen sinds deze maand ook casual T-shirts (Regular Fit) waarmee ze hun toetrede maken richten de bovenkleding en dus ook de fashion. Dit is een logische stap natuurlijk om een complete garderobe te kunnen aanbieden en waarom zou je als je zo goed bent in de duurzame ondermode dit niet door kunnen trekken naar de bovenmode?

Waarom Casual T-shirts?

Na een koude periode van herfst en winter is het nu eindelijk bijna zomer. De zon komt door, de dagen zijn langer licht en de zomerkleding kan weer uit de kast. Iedereen verlangt dan ook naar de zon en zeker naar de zomer, We zijn eindelijk weer bevrijdt van die dikke jassen, sjaals en truien, niets is dan ook lekkerder dan fris en luchtig naar buiten te gaan in de Casual T-shirts van Undiemeister?

Undiemeister was al toonaangevend in het produceren van maximaal duurzame onderkleding, maar waarom zou je deze unieke kwaliteiten enkel inzetten voor onderkleding? Deze vraag speelde gelukkig ook intern bij Undiemeister en daarom komen zij nu dan ook op de markt met Casual T-shirts, ofwel Regular Fit T-shirts die je mooi kunt dragen als bovenkleding. Je kunt vanaf nu dus in stijl en met maximaal comfort genieten van de buitenlucht.

undiemeister casual t-shirt
groen casual t-shirt

Kleuren geïnspireerd uit de natuur

Zoals we inmiddels van Undiemeister gewend zijn van de Boxershorts en T-shirts zijn ook alle nieuwe Casual T-shirts weer voorzien van mooie natuurlijke tinten. De kleuren van Undiemeister zijn ontstaan vanuit de natuur en dit zien we ook terug in de kleurnamen die ze bij Undiemeister gebruiken. De nieuwe Casual T-shirts zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren namelijk: Chalk White (wit), Volcano Ash (zwart), Storm Cloud (donker blauw), Mountain Sky (hemelsblauw) en Iceland Moss (lichtgroen).

Alle Casual T-shirts van Undiemeister zijn voorzien van een mooie strak afgewerkte ronde hals. We kunnen dan ook niet wachten op de volgende stappen, wat zouden we nog meer kunnen verwachten van Undiemeister naast enkel deze mooie Casual T-shirts?

groen tint casual tshirt
natuurlijke kleuren

Premium de zomer in met de Undiemeister bovenkleding

Met deze nieuwe lijn van Undiemeister wordt er een toetrede gemaakt richting de “echte” fashion. De bestaande collectie van Undiemeister was in principe dan ook altijd onzichtbaar, het is ondermode en je draagt er dan ook altijd iets overheen. Nu bij de nieuwe bovenmode is dit natuurlijk heel anders, deze T-shirts zijn wel zichtbaar en worden los gedragen en dus ook is het logo zichtbaar.

Zoals we gewend zijn bij de onderkleding van Undiemeister wordt dit wel stijlvol en niet te opvallend gedaan. Ze hebben dan ook gekozen voor een bescheiden beeldmerk welke ton sur ton op het t-shirt wordt weergegeven. Niet zo opvallend zoals de vele andere merken in de verschillende opvallende kleuren. Undiemeister gaat voor stijlvol en kiest de luxe premium uitstraling boven alles.

Ben je ook benieuwd naar de mooie Casual T-shirts? Ga dan snel naar de webwinkel van Undiemeister en ga stijlvol de zomer in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant