De beste tips voor het herbeleven van je gezinsvakantie

Het Gezinsleven - Personal Blog

Kijk je elk jaar ook weer zo uit naar de vakantie met je gezin? Heb je alleen elk jaar ook weer het idee dat de vakantie voorbij is gevlogen? Een mooie tijd beleven lijkt inderdaad altijd super snel voorbij te gaan. Maar, achteraf kun je ook nog van je gezinsvakantie genieten.

Maak tijdens je vakantie mooie foto’s

Het advies is om tijdens je vakantie de nodige mooie foto’s te maken. Loop niet de hele tijd met je camera of smartphone in je handen, maar leg juist de mooiste momenten vast. Dit zijn herinneringen waar je gehele gezin de rest van het leven iets aan heeft.

Lukt het je niet om mooie foto’s te maken? Kijk dan eens of je online een fotocursus kunt volgen. Of dat je mogelijk online handige foto tips vindt. Het maken van mooie vakantiefoto’s kan inderdaad een uitdaging zijn. Verdiep je hier daarom op voorhand even goed in.

Bonustip: je kunt ook een polaroid camera mee op vakantie nemen. Deze camera is onder volwassenen bekend van vroeger, maar de polaroid camera is met een complete opmars bezig. Je kunt op dit moment weer uit meerdere modellen en varianten kiezen. Het leuke is dat je tijdens je vakantie de foto’s direct afdrukt. Dit levert direct een tastbare herinnering op. Moet je wel alleen even tijdens de vakantie de foto’s op een veilige manier/plek bewaren.

Creëer na afloop een prachtig fotoboek

Heb je al eens naar het aanbod van fotoboeken – Profonet gekeken? Dan heb je waarschijnlijk opgemerkt dat je momenteel op veel manieren een fotoboek kunt creëren. Ook heb je uit veel soorten fotoboeken en stijlen de keuze. Dit biedt veel mogelijkheden om je gezinsvakantie op een prachtige manier vast te leggen.

Het leuke is dat je elk fotoboek op je eigen manier in kunt richten. Dit komt uiteraard doordat je je eigen unieke foto’s hebt, maar ook door de vele mogelijkheden bij bijvoorbeeld Profonet. Dit geldt voor zowel het aanbod van fotoboeken (bekijk ze hier) en de vele styling mogelijkheden. Het is in ieder geval super leuk om jaren later weer een fotoboek van een prachtige vakantie te openen. De herinneringen stromen dan weer zo je hart in!

Creëer een fotocollage voor aan de muur

Hebben jullie echt een prachtige vakantie gehad? Is dit een vakantie die bovenaan jullie lijstje met gezinsvakanties staat? Dan is het leuk om hier een fotocollage voor aan de muur van te maken. Ook dit kun je op meerdere manieren doen:

–       Met hexagon tegels. Dit zijn tegels met een bijzondere vorm, waarmee je een leuk patroon op een muur kunt creëren. Op deze tegels kun je de leukste vakantiefoto’s af laten drukken.

–       Met losse schilderijtjes. Je kunt ook meerdere losse schilderijtjes aan de muur ophangen. Varieer met de afmetingen en de stijl van de schilderijtjes en creëer daarmee een prachtige fotocollage.

–       Met een canvasdoek. Je kunt ook een prachtig canvasdoek aan de muur ophangen. Hiervoor kun je je eigen collage ontwerpen, waarna deze op canvas prachtig afgedrukt wordt.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant