Een park terug in opkomst Landal Lommerbergen

Het Gezinsleven - Personal Blog

Afgelopen herfstvakantie hebben wij heerlijk genoten van een mooi weekend in Landal Lommerbergen. Wij zijn altijd al fan geweest om bij tijd en wijle een weekendje met de kinderen heerlijk te gaan zwemmen in één van de aangeboden familieparken in de omgeving van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Mede ook ingegeven door alle Coronaomstandigheden zijn we op zoek gegaan naar een betaalbare, maar vooral ook erg gezellig ogende vakantie voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 10 jaar. Daarin hebben we gekozen voor Landal Lommerbergen

Volop in verbouwing

Het eerste punt is ontzettend duidelijk, Landal Lommerbergen heeft ervoor gekozen om vol in te zetten op vernieuwing van het park. Daarmee kan het ook een deel van het image afschudden dat het een oude Centerparcs is, door af te stappen van de oude indeling van de huisjes en dit te moderniseren. Dit zie je al direct bij aankomst, aangezien ze op dit moment de receptiehal aan het bouwen zijn. Er is een grote verbouwingsvlakte en een mooi beeld over hoe Landal Lommerbergen een moderne aankomsthal wil bouwen. Een mooie voorbode voor de rest.

We hebben een 8 persoonsbungalow gehuurd die inmiddels al verbouwd is. Als we het park oplopen zien we dat ook daar de verbouwingsplannen van bungalows ook nog volop in verbouwing is. Gelukkig hebben we daar tijdens ons verder verblijf helemaal niets mee van doen gehad en eerlijk is eerlijk ons huisje ziet er prachtig uit

De bungalow

Onze bungalow is van alle gemakken voorzien, 2 wc’s, 2 badkamers en 4 slaapkamers waardoor er een goede verdeling is. Bij aankomst is het huisje schoon, ruikt niet muffig (wat vaak is bij oudere huisjes) en echt duidelijk naar de huidige tijdsgeest omgebouwd. Een lekker zittende bank en een frisse en moderne badkamer. Ik weet ook niet of het gekomen is door de nieuwigheid, maar de matrassen sliepen ook erg lekker, wat vaak wel een vervelend punt is.

De activiteiten

Er zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten bij Landal Lommerbergen en ons geluk heeft ervoor gezorgd dat we vrij de gehele week heerlijk weer hebben gehad waardoor we in de herfstvakantie tot 3 keer toe buiten een heerlijk terrasje hebben kunnen pakken. Voor de kinderen is er een grote buitenspeeltuin waarbij je met een vlot tussen 2 eilanden kunt bewegen en er leuke parcoursen zijn gemaakt op kinderniveau die je doen denken aan de Spartan races. Daarachter heb je een gecombineerd veld waarbij een hele hoop verschillende sporten uit kunt oefenen.

De kinderen vinden het vooral erg leuk dat er een handbalveld (vaak gebruikt met een voetbal overigens) is waarbij je een wedstrijdje kunt doen dat je een vaak maar 1 keer mag raken. Wie het eerste voor een 2de keer hetzelfde vak raakt, is af. Als laatste is er aan de zijkant van de Dome een midgetgolfbaan die leuk opgezet is, maar behoorlijk pittig is en lang duurt voor jonge kinderen. Ik zou dit niet doen als je kinderen jonger dan 7 jaar zijn.

Landal Lommerbergen drijfvlot
Landal-lommerbergen-drijfvlot-trekken

Als je naar binnen gaat dan heb je bij het horecagedeelte een discobowling zitten waar je voor

€ 30,– 55 minuten kunt bowlen. Ondanks de dure prijs, is het wel een leuk tijdsverdrijf met de wat oudere kinderen om te doen. Als je verder naar achteren in de dome loopt is er een grote indoorspeeltuin die ontzettend groot is voor een Landal park. Daar zijn toch aardig wat uurtjes in doorgebracht. Als laatste heb je een arcadehal waar je tegen betaling spelletjes kunt doen en punten kunt winnen en daarlangs het zwembad.

Het zwembad is in 2020 vernieuwd met een verbetering in het kindergedeelte en de toevoeging van 2 nieuwe glijbanen. Het zwembad is niet supergroot, maar door deze toevoegingen zijn we elke dag wel een halve dag gaan zwemmen en hebben de kinderen zich ontzettend vermaakt

De horeca

Ook bij Landal Lommerbergen is het wel duidelijk dat het in deze fase lastig is om goed en veel personeel te vinden. Door het onverwachte mooie weer heeft de horeca het ontzettend druk gehad, maar zag je ook wel dat ze daar niet op voorbereid waren waardoor wachttijden toch wel aardig opliepen. Voor ons geen probleem, aangezien we wel in konden vullen waardoor dit ontstaat. Dit zal bij toekomstige bezoeken wel beter georganiseerd zijn.

Onze ervaring

Een juweeltje in de maak. Als je een groot liefhebber bent van een groot en uitdagend zwembad dan ben je hier niet op de juiste plek, maar het zwembad is geweldig om elke dag een halve dag aan te spenderen en daaromheen wat leuke activiteiten op te pakken die het park Landal Lommerbergen verder te bieden heeft (denk aan kleuren,schminken, de indoorspeeltuin etc.). Wij hebben echt een ontzettend gezellige week gehad en raden iedereen aan om met kinderen tot 10 jaar dit park te bezoeken.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Het Gezinsleven - vakantie - verre reizen - langeafstandsrelatie

5 Tips voor een succesvolle langeafstandsrelatie

Langeafstandsrelaties kunnen een echte uitdaging vormen, maar met de juiste aanpak kunnen ze zeker succesvol zijn. Of je nu door werk, studie of andere omstandigheden gescheiden bent van je partner, effectieve communicatie, vertrouwen, en het creëren van een gezonde balans zijn essentieel. In deze blog delen we waardevolle tips en inzichten om je te helpen je langeafstandsrelatie te versterken en de afstand te overbruggen.

Lees meer →