Vakantietips 2024: hoe ga jij jouw vakantie vieren?

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

De onzekere tijd waarin we de afgelopen jaren hebben gezeten i.v.m. COVID, maakte het even lastig om een vakantie plannen te maken. Nu is het misschien wel leuker (en belangrijker) dan ooit om een heerlijke vakantie te plannen. Daarom gaan wij je met onze vakantietips 2024 helpen om een mooi vooruitzicht voor de vakantie in 2024 te creëren! Wil je nog meer tips voor leuke uitjes? Lees dan hier verder.

Beperkingen van de afgelopen jaren

Afgelopen jaren hebben veel zaken in de war geschopt, waaronder de reisplannen van velen. Door de uitbraak van COVID-19 hebben veel overheden beperkingen opgelegd waardoor reizen minder toegankelijk is geworden. Daarnaast hebben veel mensen schrik gekregen om hun veilige omgeving te verlaten. Het is te hopen dat alles weer snel terug naar het oude gaat, vooral als het gaat om vakantie vieren. Tot die tijd moeten we ons aanpassen aan de beperkingen waar we mee moeten leven en daar helpen wij je graag mee!

Het is namelijk niet zo dat de beperkingen ervoor zorgen dat het onmogelijk is om lekker van onze vakantie periode te genieten. Sterker nog met deze ervaringen op zak maakt het ons nog bewuster van de momenten waar we van kunnen genieten. Hoe heerlijk is het om even alleen, met je geliefde, met je gezin of met vrienden van de vrijheid te genieten terwijl je de schoonheid van moederaarde kan bewonderen! Met onze vakantietips 2024 creëer jij een fantastische herinnering. 

Het Gezinsleven - Vakantie - Europa - Vakantietips 2021 - Disneyland Parijs

Vakantietips 2024:

Hieronder hebben we al onze tips op een rijtje gezet uit onze vakantietips 2024. Doe er je voordeel mee en maak van 2024 een onvergetelijk jaar!

Maak gebruik van remote werken, ga op workaction!

Heb jij er al van gehoord? Onze nummer 1 in de vakantietips 2024 is om het nuttige met het aangename te combineren. Ideaal aan het thuiswerken is dat het niet uitmaakt vanuit waar je werkt. Je kunt net zo goed vanuit een vakantiehuisje op de Beekse Bergen werken om na werktijd of in de pauze heerlijk te genieten van de dieren die in je tuin lopen!

Een ander voorbeeld is om een huisje bij het strand te boeken, het is heerlijk om alleen, met je geliefde of met de kinderen de dag te starten met een strandwandeling! 

We raden je aan om dit te bespreken met je werkgever, als zij niet meteen enthousiast zijn over je voorstel kun je bijvoorbeeld ook voorstellen om halve dagen te werken!

Boek een autovakantie

Met een autovakantie ben je flexibeler dan wanneer je een vliegvakantie boekt. Je hoeft met een autovakantie namelijk niet altijd vooraf al je camping te boeken. Hoewel het wel aan te raden is om vooraf een camping vast te leggen biedt een auto vakantie nog altijd meer flexibiliteit omdat je gemakkelijk naar een andere plek toe kan reizen.

Met de auto vol bagage ben je vrij om te gaan voor een stacaravan, een luxe hotel, appartement of een luxe villa! Ongeacht jouw verblijfstype kun je iedere dag opnieuw uitstippelen wat jij wilt zien en zo lang (of zo kort) blijven als jij wilt. Ik vind deze flexibiliteit heerlijk, niets is zo vervelend als een taxi of bus pakken naar een stadje en dan niet de vrijheid hebben om met de auto de omgeving te verkennen of om door te rijden naar een plaatsje verderop om de drukte te vermijden.

Met de auto kun je heel Europa door, je kan er een roadtrip van maken of genieten een zonovergoten vakantie aan het strand. Daag elkaar uit om het meest afgelegen en mooiste stukje strand te vinden óf zoek naar een lekkere bakkerij in de buurt van jullie accommodatie om de ochtend te beginnen met lekkere lokale zoetigheden!

Bezoek de drukste plekken

Hoewel dit heel tegenstrijdig klinkt is dit misschien wel de meest creatieve tip uit onze vakantietips 2024! Venetië is een van de drukst bezochte vakantieplekken in Europa, maar in de zomer van 2023 was het bijzonder rustig! Maak gebruik van de corona tijd door juist nu deze toeristische trekpleisters te bezoeken! Denk bijvoorbeeld ook aan Rome, Parijs of ons eigen Amsterdam!

Het is ideaal om in deze rustige tijd deze prachtige steden te bezoeken. Niet alleen loop je nu in alle rust rond, het is ook de uitgelezen kans om de mooiste foto’s te maken van jouw droomvakantie! 

Het Gezinsleven - Vakantie - Europa - Vakantietips 2021 - Rome
Vakantietips 2021: Rome

Naast vakantie bestemmingen is dit ook het beste moment om een bezoekje te brengen aan het fantastische pretpark Disneyland Parijs! Hoe mooi is het om zonder rijen de hele dag van attractie naar attractie te wandelen en te genieten van alle spectaculaire avonturen die Disneyland Parijs te bieden heeft! 

Dit waren onze vakantietips 2024, we hopen dat je hiermee de mooiste herinneringen weet te maken. Want de herinneringen van later maak je nu! Wil je nog tips voor essentiële artikelen die mee moeten op reis? Lees dan HIER verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant