The Jiffle wagon ventilatiemogelijkheden

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

We hebben het al vaker over deze geweldige kinderwagen gehad maar met dit warme weer willen we wat extra aandacht schenken aan The Jiffle wagon ventilatiemogelijkheden. Het klinkt in eerste instantie misschien wat overbodig maar als je er gebruik van kan maken weet je pas hoe fijn het is als er ventilatiemogelijkheden zijn in de kinderwagen. Buiten dat het gewoonweg prettig is voor je kindje zitten er ook nog gezondheidsvoordelen aan verbonden. Deze leggen we je graag uit.

Slapen in de frisse buitenlucht

Mensen slapen thuis veelal met de raam open en dat is zodat er frisse lucht door de kamer komt. Hoor jij tot deze groep dan weet je hoe fijn dit is en ook hoe vervelend het kan zijn als er geen ventilatiemogelijkheid is. Voor je kindje geldt dit eigenlijk ook. Als het mooi zomerweer is wil je lekker buiten rondlopen maar het is voor je kindje niet fijn als die dan in een dichte reiswieg zit.

Het is buiten al warm en je kindje krijgt het dan vanzelf ook warmer, als die warmte dan niet weg kan zorgt dit voor een broeiend gevoel. Als de overtollige warmte afgevoerd kan worden en frisse licht aangevoerd kan worden houdt het de reiswieg koel waardoor je kindje comfortabel kan slapen.

Optimale Luchtcirculatie

Een kinderwagen met ventilatiemogelijkheden in de reiswieg zorgt voor een betere luchtcirculatie rondom je baby. Dit is vooral belangrijk tijdens warme dagen of in benauwde omgevingen, waar de lichaamstemperatuur van je kleintje snel kan stijgen. Door de aanwezigheid van ventilatieopeningen wordt overtollige warmte afgevoerd en frisse lucht aangevoerd, waardoor je baby koel en comfortabel blijft. Dit draagt bij aan het voorkomen van oververhitting en het bevorderen van een gezonde slaapomgeving voor je kleintje.

Waar zitten The Jiffle wagon ventilatiemogelijkheden?

The Jiffle wagon heeft verschillende ventilatie mogelijkheden waardoor je optimale luchtcirculatie kan creëren. De zonneklep heeft een extra ventilatiecompartiment voorzien van gaas waar de lucht door kan ontsnappen. Dit zorgt er ook voor dat de zonneklep extra ver opengezet kan worden wat ideaal is voor wanneer de zon in de reiswieg schijnt.

Verder kan je voering van de zijwanden openritsen waardoor het gaas aan beide zijdes ervoor zorgt dat de lucht perfect kan circuleren. Een ander groot voordeel is dat je kindje lekker naar buiten kan kijken en wij merken dat dit een rustgevend gevoel geeft. Vooral tijdens zonnige dagen komt het vaak voor dat de zonneklep helemaal uitgeklapt is waardoor het zicht voor je kindje minimaal is. Met deze oplossing heeft je kindje de vrijheid om zowel links als rechts lekker naar buiten te kijken.

Afwerking

Vaak merk je dat wanneer er 2 functionaliteiten samengevoegd worden dat de kwaliteit van beide wat afneemt om beide mogelijk te maken. Dit is zeker niet de situatie bij de ventilatiemogelijkheden van The Jiffle wagon. Wanneer de zijkant dicht is merkt je kindje hier niks van omdat de ritssluiting netjes weggewerkt is. en de wand netjes doorloopt in de vorm en het materiaal van de rest van de reiswieg.

Door simpelweg de rits te openen kan je de zijpanelen opzij plaatsen en vastklemmen in het matrasje. Omdat deze elkaar zowel bovenin als onderin kruisen blijven deze netjes op hun plek en kunnen ze je kindje niet belemmeren of vervelen. Wanneer je de ventilatiemogelijkheden van de zonneklep en de zijkanten sluit is het ook echt afgesloten. Ten eerste zie je het niet en ten tweede blijft het ook dicht voor weerselementen zoals wind en regen.

Het allergrootste voordeel is toch wel dat de open zijwanden het mogelijk maken dat je kindje lekker naar buiten kan kijken. Dit zorgt voor een rustgevend gevoel en uiteindelijk dat ze lekker in slaap vallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant