Verzorgingsproducten voor je gezin

Wij beoordelen dit product met een:

Heerlijke verzorgingsproducten voor je gezin en nog verantwoord ook!

Ik weet niet of het aan de tijdsgeest ligt of dat we onszelf ook allemaal bewuster worden van de gezondheid en duurzaamheid van keuzes die we maken. In ieder geval kunnen we met zekerheid stellen dat we in een tijd leven waarin we ons steeds bewuster worden van wat we allemaal naar binnen stoppen qua eten en drinken, de milieubelasting van bijvoorbeeld onze benzine- en dieselauto’s en ga zo maar door. Er komen steeds meer vegetarische of zelfs vegan producten op de markt, ik zie de zonnepanelen als paddenstoelen uit de grond schieten en het valt me op straat ook op hoe ontzettend veel elektrische auto’s er tegenwoordig rondrijden vergeleken met een aantal jaren terug.

Bewustere keuzes maken

En heel eerlijk, sinds we kinderen hebben word ik me ineens veel bewuster van de keuzes die we maken en de impact die ze hebben op de wereld. Ik vind het namelijk ongelofelijk belangrijk om voor mijn kinderen en de generaties daarna een prettige leefwereld achter te kunnen laten. Zonder daar in door te slaan, ik vind goed leven ook erg belangrijk, maar ik denk in de supermarkt bijvoorbeeld wel een stuk bewuster na over mijn boodschappen en wat we in onze mond stoppen. Zo slaan we wat vaker vlees over en koop ik wat vaker biologische groenten.

Ook wij zijn hierin overigens geen heilige hoor, er valt nog een hele hoop te winnen. Maar zo nu en dan die milieubewuste keuzes maken smaakt me toch wat beter..
En soms heb je van die realisatie momentjes. Zo stond ik een tijdje terug op vrijdagochtend in de drogist voor het schap van de verzorgingsproducten omdat ik nieuwe shampoo en bodylotion nodig had voor mijn gezin. En ineens dacht ik, ja, leuk al die commerciële verzorgingsproducten van tv, maar hoe goed zijn ze eigenlijk en wil ik die verzorgingsproducten wel op het lijf van mijn kinderen en mijzelf smeren? Ik ging uiteindelijk alleen met een pak toiletpapier naar huis..

Biologisch en vegan

’s Middags kwam een vriendin op de koffie en vertelde ik over mijn minder succesvolle shopronde eerder die dag. Zij is zo’n vriendin die altijd alles goed uitpluist en zij had echt een gouden tip. Die tip wilde ik jullie dus niet onthouden! Ze raadde me een fijne webshop aan waar ze verzorgingsproducten van l’Erboristica verkopen. Een Italiaans merk dat alleen maar biologische en vegan verzorgingsproducten maakt. De producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, geen siliconen, synthetische kleurstoffen of andere troep. En de verpakkingen die ze gebruiken zijn van gerecycled materiaal en ook hierna weer gemakkelijk te recyclen. The Green Style is van een Nederlandse eigenaresse en dat was fijn, de verzorgingsproducten had ik daardoor ook snel in huis.

Zelf heb ik inmiddels twee verschillende soorten shampoo besteld, een collageen serum (jaja, mijn huid wordt ook een dagje ouder) en een fijne bodylotion met Aloë Vera. Mijn dochter van 3 heeft best een gevoelige huid, maar ik moet zeggen dat ze hier heel goed op reageert. Voor mannen hebben ze ook een super lekkere lijn. Mijn man is niet zo heel erg van de crèmes, maar toch had ik gezichts- en baardcrème voor ‘m besteld, twee producten in één. Ik dacht wellicht gebruikt hij het dan toch, haha. De crème ruikt echt mega lekker en zelfs mijn man is er toch best blij mee, z’n baard voelt een stuk zachter aan!

Van de week zag ik in de webshop ook dat ze een lijn kokos verzorgingsproducten hebben. Met het oog op de zomer lijkt me dat ook nog wel een goede, maar eerst de huidige voorraad maar eens opmaken. Ik moet zeggen dat een stukje bewuster smeren met deze verzorgingsproducten toch wel wat lekkerder voelt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant