Verliefd op het vintage vloerkleed

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ik houd van VINTAGE, ons industriële huis heeft de warmte van vintage spullen nodig, zoals een vintage vloerkleed. In onze woning, een voormalige autogarage, met veel beton en staal, vind je vooral tweedehands meubels. Meubels die een verhaal vertellen, een ziel hebben. We struinen met het gezin dus regelmatig langs de kringloop om nieuwe vondsten te scoren. Zowel de bank en het ronde tafeltje op de eerste foto’s zijn tweedehands. En het kleedje dat over de grijze stoel heen ligt, is echt een oudje. Een erfstuk van mijn oma.

Een passend vloerkleed vinden voor in onze grote woonkamer is lastig, met een woonkamer van ongeveer 150 m² en een betonnenvloer heb je heel wat kleed nodig. We hebben daarom in huis een aantal zithoeken gecreëerd, waardoor elk plekje in huis én optimaal benut wordt én warm en gezellig aanvoelt. Qua interieur hoeft het wat mij betreft niet perfect te zijn, ons huis mag best een beetje chaotisch aanvoelen zolang het maar niet hysterisch is. Want met 2 puberdochters in huis ligt er genoeg rotzooi her en der, herkenbaar?

Vintage vloerkleed

De bank bij onze openhaard is een verzamelplek voor het hele gezin. Op de vrijdagavond gaat de openhaard aan, komt de borrelplank tevoorschijn en hangen we op de bank. Het enige wat we nog misten was een zacht, fijn vloerkleed. Een vloerkleed koop ik graag nieuw, maar moet wel een vintage uitstraling hebben én ook niet geheel onbelangrijk: je mag niet je nek breken omdat het kleed schuift. Bij vloerkledenloods vonden we precies het juiste exemplaar voor bij de bank én de sfeer die we zo belangrijk vinden. Ook qua kleuren matcht het vintage vloerkleed perfect bij ons interieur.

Anti slipmat

Niets is zo vervelend als een kleed die onder je voeten vandaan schuift, of waar je met je voeten in blijft hangen. Met een schoonvader van bijna 90 jaar, wil je geen risico’s lopen, als hij op bezoek komt. De antislipmat doet zijn werk uitstekend. Het kleed zelf is redelijk dun, maar door de antislipmat eronder, blijft het goed op zijn plaats liggen en voelt het kleed dikker aan. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Wij kozen voor de maat 200×300, hadden we voor kleiner gekozen dan was het een postzegeltje in ons huis geweest.

Ons huis vraagt om body en dat geeft dit mooie vintage kleed zeker. Vloerkledenloods heeft vintagevloerkleden in verschillende kleuren en ben jij juist niet van recht en hoekig, dan hebben ze ook ronde kleden. Wij hebben nog wat wat lege hoeken in huis, dus next time gaan we voor rond. Manami, zoals het kleed heet, heeft een luxe uitstraling, een kleurencombinatie van met name groen, rood, blauw en oranje. Het vloerkleed is lekker zacht, dus fijn voor de blote voetjes. Ik ben helemaal blij met deze aanvulling in ons huis, het is precies waar ik naar op zoek was. Ik kijk nu al uit naar de vrijdagavonden die gaan komen.

Ga jij ook voor een vintagelook vloerkleed? Ik ben heel benieuwd waar jij voor zou kiezen. Heb je nog tips waar de mooiste vintage items te vinden zijn? Keep me posted want ons huis heeft nog best wat plek voor nieuwe items.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant