De Multifunctionele VONROC accu grastrimmer

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

In mijn zoektocht ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de VONROC accu grastrimmer en daar ben ik uiterst tevreden over. Ik vertel je ook graag waarom de VONROC accu grastrimmer voor mij een topper is.

Waarom een grastrimmer

Als je buiten je huis een mooie grasmat hebt liggen dan kost het wat moeite om deze zo mooi mogelijk te krijgen en te houden maar het geeft mij wel een voldaan gevoel wanneer ik naar het gras kijk. Het meest voorkomende onderhoud is het maaien en trimmen van je gras. In de zomerperiode kan je bijna iedere dag wel de grasmaaier erbij pakken. De randen van het gazon gaan vaak over in bepaald soort afscheiding. Denk hierbij aan tegels, grind, vlonder plantsoen etc. Dit zijn allemaal ondergronden waar je met de grasmaaier niet overheen kan en mag gaan. Dit zorgt er helaas wel voor dat je niet je complete gazon met de grasmaaier kan maaien omdat de messen niet in de uiterste randen en hoeken kan komen. Daarom biedt een grastrimmer de ideale oplossing.

Wat is een grastrimmer

Een grastrimmer is een hulpmiddel waarmee je onder andere gras kan trimmen doordat een sterke en snel ronddraaiende draad door het gras snijdt. Deze draad zit in een beschermkap met daaraan een lange steel waardoor je deze op ergonomische wijze kan gebruiken. Je hoeft hierdoor niet continu te bukken om bijvoorbeeld het gras in moeilijk begaanbare plekken zelf te knippen.

De VONROC accu grastrimmer

De VONROC accu grastrimmer is van alle gemakken voorzien. Persoonlijk vind ik het grootste voordeel dat deze op accu is en dat je dus niet meer hoeft te klooien met een verlengsnoer. Door de krachtige 20V accu is de VONROC accu grastrimmer net zo krachtig als een variant met snoer. Daarnaast wordt de VONROC accu grastrimmer geleverd met een snel lader waardoor je binnen no-time weer aan de slag kan. Bijkomend voordeel is dat de accu wisselbaar is met andere producten van het VONROC accu platform. Denk hierbij aan een accu grasmaaier.

De VONROC accu grastrimmer beschikt over een aantal ergonomische oplossingen. Zo kan je een extra hendel aan de stang monteren waardoor je de grastrimmer met 2 handen kan bedienen. Dit zorgt voor een extra fijne handeling. De stang is ook in hoogte verstelbaar zodat je deze perfect af kan stemmen op je lichaamslengte. Daarnaast is de trimkop in verschillende standen in te stellen zodat je zelf kan bepalen wat de ideale houding is.

De beschermkap die om de trimkop zit zorgt ervoor dat er geen steentjes rondvliegen en mensen of spullen kunnen beschadigen. De trimkop heeft nog een extra optie en dat is dat er een module met wieltjes aan gekoppeld kan worden. Door de stand van het trimkop te verstellen kan je de wieltjes bijvoorbeeld op de rand van de tegels laten rollen en de draad precies langs de tegel het gras weg laten snijden. De VONROC accu grastrimmer kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld onkruid of andere windgroei te trimmen. Het biedt eigenlijk uitkomst voor alle plekken waar een grasmaaier niet of moeilijk kan komen. Ben jij ook op zoek naar een VONROC accu grastrimmer zeker aanbevelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant