Heerlijke Warmbat pantoffels voor de wintermaanden

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Warmbat pantoffels zijn een musthave voor de koude periode die voor de deur staat. Niks is zo vervelend als koude voeten en als ze eenmaal koud zijn duurt het vaak een eeuwigheid voordat ze lekker warm zijn. Als je op zoek bent naar manieren om je voeten warm te houden kan je aan verschillende mogelijkheden denken maar pantoffels zijn toch mijn favoriet.

Dat je in de wintermaanden sneller koude voeten krijgt is ook niet zo gek. Je voeten zitten aan het uiteinde van je lichaam en liggen daarmee (net als je handen) vaker ”bloot”. Terwijl je lichaam lekker warm gehouden wordt door onder en bovenkleding worden je voeten alleen bedekt door een paar sokken. Daarnaast loop je thuis ook nog eens op een koude(re) vloer waardoor het lastig is om je voeten op te warmen en warm te houden.

Lekker duurzaam

Het laatste wat we deze winterperiode willen doen is de verwarming onnodig verhogen omdat we kouden voeten hebben. Daarom zijn we allemaal op zoek naar duurzame alternatieven. Je hoort en leest al heel vaak dat mensen sneller een extra dikke trui of vest aantrekken in plaats van de temperatuur van de verwarming hoger zetten. Andere verwarmende oplossingen zijn het maken van een kruik of het opwarmen van speciale pittenzak. Door deze op de bank tegen je aan te leggen krijg je het al lekker warm.

Verder zijn lekker warme dekens enorm populair tegenwoordig. Door onder het deken te liggen hou je de warmte bij je waardoor je het niet zo koud krijgt als wanneer je zonder deken op de bank ligt. Daarnaast zorgen deze maatregelen niet alleen voor een besparing in de portemonnee maar ook draagt het bij aan een duurzamere leefomgeving. Hoe minder we aanspraak doen op het benodigde gas hoe beter dit is voor het milieu.

Warmbat pantoffels bieden de oplossing

Warmbat pantoffels voor dames bieden inderdaad de oplossing omdat ze gemaakt zijn om je voeten op te warmen en warm te houden. De Warmbat pantoffels hebben een lekker warme gevoerde binnenkant van 100% Merino schapenwol. Het voordeel van dit materiaal is dat het lekker warm is maar ook dat het een ademend vermogen heeft. Hierdoor voelt het niet vervelend broeierig aan. Daarnaast hebben Warmbat pantoffels een stevige slijtvaste rubberzool. Hiermee kan je zonder problemen door huis lopen maar ook nog naar buiten. De zool heeft een enorm stevige grip dus zorgt er ook voor dat je niet snel uitglijdt op een gladde ondergrond.

Niet iedereen is hetzelfde en heeft het even koud. Gelukkig zijn Warmbat pantoffels in verschillende modellen verkrijgbaar. Onze favorieten zijn de Warmbat Willow Booty en de Warmbat Flurry Slipper die we gevonden hebben bij Plutosport. De Warmbat Willow Booty is een hoog model die tot boven je enkels zit. Ideaal voor de koukleumen onder ons! Als je van jezelf al iets warmer aangelegd bent dat is de Warmbat Flurry Slipper een ideale oplossing. Dit slipper model is van de achterkant open waardoor er frisse lucht bij kan. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om eerst te genieten van de Warmbat Flurry Slipper en wanneer het echt koud wordt over te stappen op de Warmbat Willow Booty.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant