Alle woontrends 2023 op een rijtje gezet

Wij beoordelen dit product met een:

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat wil ook zeggen dat veel mensen op zoek gaan naar de woontrends 2023. Wij hebben die onderzoek al voor je gedaan en hebben hier een leuke samenvatting van gemaakt. Wat de leukste woontrends 2023 zijn in onze ogen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Rond en organisch

Opzicht zijn ronden vormen in een interieur niet nieuw maar het is wel opvallend dat deze vormen ook nu weer zo expliciet aanwezig zijn We kunnen hier dus wel concluderen dat het nog steeds of weer een trend is ze te gebruiken in meubels en accessoires. Bij ronde en organische vormen leggen we de link naar veiligheid en dat onderwerp wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Of het nu een bank of een vloerkleed is, we zoeken steeds meer naar zachte tinten, ‘aaibare’ stoffen en zachte tinten.

Het beste voorbeeld van aaibare stoffen is wel de teddy stof. Deze stof voelt letterlijk aan als een knuffeldier of lekker dikke wollen trui waardoor we er enorm veel inbeeldingsvermogen bij hebben. Je ziet de teddy vaak terug op banken of bijvoorbeeld deze Bouclé eetkamerstoelen.

Duurzaam en natuur

Duurzaam leven is al tijden enorm populair dat zien we op veel verschillende manieren terug maar wat echt groeit in populariteit is het hergebruiken van interieur. Omdat de populariteit enorm toeneemt stijgt ook het aanbod van deze producten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat steeds meer mensen ermee in aanraking komen en ook de charme ervan inzien. Soms gaat het om bescheiden accessoires maar soms ook om grote objecten zoals tafels of kasten.

De afgelopen twee jaar hebben we veel tijd binnen besteed en waren we blij wanneer we weer naar buiten konden en mochten. De frisse lucht en de gezondheid konden we beter waarderen en daarom zien we steeds meer natuur in huis. Planten zijn ongekend populair de grote XL kamerplanten zal je volgend jaar als blikvanger in verschillende huizen terugzien. Naast echte natuur brengen we ook natuurlijke tinten binnenshuis. warme aardtinten zoals groen en bruin maar ook hout en groen zien we terug op bijvoorbeeld muren.

Chique en strak

De chique hotel uitstraling blijft ook nog steeds enorm populair en deze stijl zien we dan ook zeker terug in de woontrends 2023. Steeds meer fabrikanten springen in het gat van luxe interieur voor in je eigen huis. Hier zie je veel meubels met glimmende accessoires en mooie donkere robuuste meubels. Mooi voorbeeld hiervan is Richmond Interiors die prachtige hotel chique achtige producten maken.

Andere woontrends 2023

Zijn er nog andere woontrends 2023 die we hier niet vernoemd hebben maar die je wel de moeite waard vindt om te behandelen? Benoem deze dan hieronder in de comments zodat we hier verder onderzoek naar kunnen doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant