Met de Yoo Master videobabyfoon mis je niks

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

De Yoo Master videobabyfoon van Babymoov doet wat je verwacht van een babyfoon en nog veel meer. Alle ins en outs van de Yoo Master videobabyfoon zullen we hieronder met je delen.

Waarom een videobabyfoon

Vroeger had je alleen een babyfoon en aan het geluid moest je raden wat er aan de hand was. Gelukkig is daar een aantal jaar geleden al verandering in gekomen met de videobabyfoon. Je raad het al, deze heeft een videofunctie. Je hebt een camera die je op de babykamer plaatst en een ontvanger met beeldscherm die je zelf bij kan houden. Naast het geluid heb je dus ook beeld waardoor je beter in kan schatten wat er aan de hand is.

De technologie van de videobabyfoon heeft sinds de introductie niet stil gestaan. Tegenwoordig zijn er modellen met functies waarvan je niet wist dat het mogelijk was of waarvan je vroeger hoopte dat het er ook aan toegevoegd werd. Wij vertellen je graag iets meer over de mogelijkheden van de Yoo Master videobabyfoon.

Wat kan de Yoo Master videobabyfoon allemaal?

Als we kijken naar de mogelijkheden van de Yoo Master videobabyfoon dan kan je bijna zeggen dat deze eindeloos zijn. Sommige functies kunnen gezien worden als leuke of handige toevoegingen maar andere functies kunnen we wel echt innovatief noemen en zorgen extra voor het uit handen nemen van de zorgen.

Je hoeft de Yoo Master videobabyfoon niet heel dicht bij je kindje te leggen met de 2x zoomfunctie en met de nachtfunctie kan je ook in het donker perfect zicht houden. Ook wanneer de videobabyfoon bijvoorbeeld op de kast staat kan je nog goed zien wat de situatie is. Daarnaast is het mogelijk om de camera 360° te draaien. Het beeld van de camera is duidelijk te zien op het 3,5 inch beeldscherm. Het beeldscherm maakt nog steeds verbinding met de camera tot een afstand van 300 meter. Je kan met een gerust hart een bezoekje brengen aan de buren zonder dat je je afvraagt hoe het thuis gaat.

Yoo Master videobabyfoon beschikt daarnaast ook over een aantal geweldige opties. Zo beschikt het over 8 zachte slaapliedjes die ervoor kunnen zorgen dat je kindje eerder en beter slaapt. Mocht je kindje toch wakker worden dan kan dat door 3 soorten alarmen: een geluidsalarm, visueel alarm of een trilalarm. Daarnaast zijn ze in volume in te regelen.

Ook is er nagedacht over de duurzaamheid van de batterij want de speciale sleep technologie zorgt ervoor dat er geen enkel golf verzonden wordt zolang er geen geluid gedetecteerd wordt. Dit zorgt er tevens voor dat de baby niet blootgesteld wordt aan golfen tijdens het slapen. Er is zelfs een temperatuur sensor ingebouwd die je de temperatuur van de kamer laat zien zodat je zeker weet dat deze ideaal is. Als je op zoek bent naar een mooie en functionele videobabyfoon dan kunnen wij de Babymoov Yoo Master zeker aanraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant