De leukste zonnebrillen trends voor 2022

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

De zomer is in aankomst en we hebben weer zin om flink uit te pakken met zomeroutfits inclusief bijpassende zonnebril. Zonnebrillen dienen natuurlijk voornamelijk ter bescherming van je ogen, maar het het oog wil ook wat. De zonnebril is een echt fashion item geworden. Hét accessoire om een echt statement mee te kunnen maken. In deze blog gaan we je meer vertellen over de zonnebrillen trends voor aankomende zomer.

Verschillende modellen zonnebrillen

Afgelopen jaren zien we dezelfde modellen zonnebrillen jaren op een rij keer op keer voorbij komen. Wat is jouw favoriete zonnebril? Ga je deze zomer de show stelen met de klassieke pilotenbril of kies je juist voor een tijdloos model zoals de cat-eye? Wellicht ben je zelfs wel dat uitgesproken type dat liever kiest voor een mooie oversized zonnebril? Om je goed voor te bereiden op aankomende zomer hebben we de balans opgemaakt en laten we je zien met welke zonnebrillen we de zomer van 2022 doorkomen.

Het Gezinsleven - zonnebrillen vakantie

Zonnebrillen trends voor heren in 2022

1. De piloten zonnebril 

De piloten zonnebril is een erg populaire bril welke we om de zoveel jaar weer terug zien komen. Ook dit jaar is de pilotenbril weer erg populair en deze behoort dan ook zeker tot onze lijst met de heren trends voor 2022. De pilotenbril is super gemakkelijk te combineren met je outfit. Of je nu lekker met een zwembroek wilt rondlopen of je bent juist netjes gekleed met een mooi overhemd. De piloten bril kan altijd. 

zonnebril rond
piloten zonnebril

2. Ronde brillen

Net als afgelopen jaar is ook de ronde zonnebril weer erg populair bij de heren. Het voordeel van een ronde zonnebril is dat deze lekker subtiel zijn waardoor je niet te veel nadruk legt op je zonnebril. Ook is de ronde bril net zoals de pilotenbril goed te combineren met verschillende outfits.

3. Retro zonnebril

We zien voor 2022 ook de retro zonnebrillen weer steeds vaker terug komen. We gaan weer lekker terug naar de basis. Een retro zonnebril kenmerkt zich in veel gevallen door een dikker en robuuster montuur in tegenstelling tot bijvoorbeeld de pilotenbril. De Retro zonnebril is over het algemeen juist een echte eye-catcher.

zonnebrillen dames
Het Gezinsleven - zonnebrillen opvallend

Zonnebril trends voor dames in 2022

Nu we de trends voor zonnebrillen voor heren hebben doorgenomen gaan we het nu hebben over het leukste gedeelte van deze blog, de leukste dames zonnebrillen trends. Ook voor ons staan er dit jaar weer verschillende zonnebrillen trends klaar. De lente en zomer van 2022 staan voor de dames voornamelijk in het teken van opvallen. Alles kan en niks is te gek! Hieronder vertel ik je iets meer over de trends voor dames.

1. Cat-eye brillen

Komend jaar wordt voor dames het jaar van de Cat-eye zonnebrillen, na jaren van afwezigheid maakt deze zonnebril dit jaar echt zijn comeback. Een cat-eye zonnebril is niet voor iedereen geschikt: je moet er namelijk van houden. Bovendien moet het je ook staan, lang niet iedereen heeft het juiste ‘gezicht’ voor het dragen van een cat-eye zonnebril.

2. Rechthoekige zonnebrillen

Ook de rechthoekige zonnebrillen zijn dit jaar weer erg populair! Rechthoekige zonnebrillen hebben een stoere uitstraling en vallen dan ook erg op. Deze brillen zijn perfect voor ‘ovale’ gezichten, deze creëren namelijk de contouren van je gezicht.

3. Oversized  modellen

Hoe groter hoe beter! Tenminste, als het op zonnebrillen aankomt wel in ieder geval. Afgelopen jaar zagen we de oversized brillen al steeds populairder worden en ook dit jaar zien we dit steeds meer terugkomen. Een oversized zonnebril wordt ook wel een ‘shield’ of ‘groovy’ zonnebril genoemd en kent zijn oorsprong in de jaren 80.

Het Gezinsleven - zonnebril dames

Ik ben zelf echt een fan van de zonnebril, ik vind het een leuk accessoire en kan er dan ook nooit genoeg hebben. Naast de bekende merken zoals Ray Ban waarvan ik verschillende modellen bezit ben ik ook altijd op zoek naar (voor mij) nieuwe merken. Dit keer ben ik op de website van Kapten & Son terecht gekomen. Zij hebben erg mooie brillen van een top kwaliteit, ook de manier waarop deze verpakt zit is al een beleving op zich! Hebben jullie wellicht nog leuke tips van nieuwe merken met mooie zonnebrillen? Laat deze dan achter in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant