Zuigflessenbereider Milky Now

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Als je flesvoeding klaar wil maken voor je baby dan kan dat op verschillende manieren en persoonlijk is de Zuigflessenbereider Milky Now het meest ideaal. We vertellen je graag waarom we dit vinden maar eerst nemen we je even mee in het proces vooraf.

Er zijn verschillende manieren om flesvoeding klaar te maken. Als je kunstvoeding klaarmaakt is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de fles en de speen goed schoon zijn. Op de verpakking van het product kan je vinden welke hoeveelheid water en voeding je nodig hebt.

Voeding klaarmaken

Je vult het flesje vervolgens met koud kraanwater, je hoeft het water vooraf niet eerst te koken. Het is wel belangrijk om te weten of je loden leidingen hebt. Het kan zijn dat er teveel lood meegenomen wordt in het water en dat kan schadelijk zijn voor je kindje. Echter worden loden leidingen sinds 1960 niet meer aangelegd dus bestaat er een grote kans dat je hier geen last van hebt.

Zorg er wel altijd voor dat je het water een tijdje uit de kraan laat stromen voordat je het gebruikt voor de flesvoeding. Zo zorg je ervoor dat eventuele bacteriën uit de leidingen gespoeld zijn. Na 3 maanden is dit echter niet meer nodig. Vervolgens is het de bedoeling om de fles te verwarmen. Zorg er in ieder geval voor dat de inhoud niet warmer is dan 37°C.

Vervolgens voeg je het poeder toe met het schepje van de verpakking. Zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid gebruikt. en vervolgens schud je de fles zodat het poeder opgelost is en het vloeibaar is. Weet je niet precies hoe warm het water is dan kan je een druppel op de binnenkant van je pols vallen. Is de voeding even warm als je pols dan is het goed. Voel je dat het warmer is dan laat je de voeding even afkoelen.

Het verwarmen kan op verschillende manieren. Je kan het in de pan op je fornuis opwarmen, je kan het in de magnetron opwarmen of je kan gebruik maken van een flessenwarmer. De flessenwarmer geniet onze voorkeur en we leggen graag uit waarom met de zuigflessenbereider Milky Now.

Zuigflessenbereider Milky Now

De zuigflessenbereider Milky Now van Babymoov is erg gebruiksvriendelijk en veilig. Het helpt natuurlijk enorm dat je met een druk op de knop het water op de juiste temperatuur krijgt. Je stelt in eerste instantie, via touchscreen, de gewenste temperatuur in, in dit geval 37°C, en de flessenbereider warmt het water binnen 36 seconden exact op tot deze temperatuur. Ook bij een volgende vulling kan je hier gebruik van blijven maken want deze flessenbereider verwarmd het water nauwkeurig tot wel 6 uur. Het is ook mogelijk om het water op te warmen tot 100°C waardoor je eventuele bacteriën weghaalt. Laat dit water niet langer dan 30 minuten ”stil staan”.

Het is extra handig dat er de zuigflessenbereider Milky Now een ingebouwd systeem gebouwd is waardoor er 60ml water geschonken wordt. Hierdoor hoef je dus niet meer met bijvoorbeeld een maatbeker eerst de juiste hoeveelheid af te meten. Met een inhoud van 1,1 liter kan je tot wel 12 flessen bereiden.

Omdat het aanrecht meestal al vol staat met ander apparatuur is het fijn dat de zuigflessenbereider Milky Now ook je eigen drinken op kan warmen. Dus als je zelf een kop thee wil zetten kan dat perfect met deze flessenbereider.

Al met al is dit een echte aanrader. Zowel voor het gebruiksgemak, de mogelijkheden maar ook door de uitstraling kan je de zuigflessenbereider Milky Now perfect op het aanrecht laten staan. Omdat je het zelf ook kan gebruiken voor bijvoorbeeld een kop thee gokken wij dat je er zelf ook heel veel plezier van zal hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant