Vruchtbaarheid

Je hebt samen besloten om alle voorbehoedsmiddelen aan de kant te gooien en te starten aan jouw gezinnetje. Maar hoe nu verder? Voor velen is het een natuurlijk proces, maar voor anderen kan het een uitdaging vormen. Het begrijpen van je lichaam en dus je vruchtbaarheid; je ovulatie, je vruchtbare dagen en ee gezondheid  van jezelf is cruciaal voor iemand die droomt van een kindje.

 

Kies je onderwerp:

FertiReady, de beste voorbereiding op je vruchtbaarheidstraject

Lees meer

Vruchtbaarheid

Je hebt samen besloten om de voorbehoedsmiddelen aan de kant te gooien en te starten aan een gezinnetje. Maar hoe nu verder? Hoe werkt het met vruchtbaarheid? Voor velen is het een natuurlijk proces, maar voor anderen kan het een uitdaging vormen. Het begrijpen van je lichaam en dus je vruchtbaarheid; je ovulatie, je vruchtbare dagen en de gezondheid en welzijn van jezelf is cruciaal voor iemand die droomt van een kindje.

Vruchtbaar?!

Elke stap om zwanger te raken kan een reis op zich zijn. Het is een reis die vaak vol hoop, vreugde, verdriet en doorzettingsvermogen is. Gelukkig biedt de moderne geneeskunde talloze opties en behandelingen om alleenstaanden en koppels te begeleiden op hun eigen traject naar het ouderschap. Ieder heeft zo zijn eigen persoonlijke verhaal. Heb jij vragen over je vruchtbaarheid of wil je er meer over weten? Lees dan gauw verder.